Grup de pompare Pedrollo CB2 - 5CRm 80 monofazat
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
KCCR0805A1
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.

Grupurile de presiune sunt două electropompe asamblate într-o unitate gata de instalare. Grupurile sunt concepute astfel încât orice creștere a cererii de către utilizatori, va porni automat una sau ambele pompele în succesiune. Acest lucru permite, printre altele, o reducere semnificativa a consumuli de energie, din momentul in care intra in functiune doar electropompele necesare pentru a satisface cererea de apă. Circuitele electronice prezente in tabloul electric alterneaza functionarea pompelor.

Producător

Descarcă

Grupuri de presiune

Descarcă (2.4MB)
UTILIZARE
Apa curata si lichide neagresive din punct de vedere chimic.
Alimentarea cu apa: cresterea presiunii in blocuri, hoteluri, in instalatiile de tratare apei, ansamblurilor rezidentiale, scoli, spitale, campinguri, cazarme, etc
Irigatii: terenuri, (fotbal, golf, etc), terenuri agricole, instalatii de producere a zapezii artificiale.
CARACTERISTICI DE CONSTRUCTIE
ELECTROPOMPELE sunt echipate cu colectori de admisie si refulare, robineti cu sfera si supape de retinere
BAZA este realizata in profi l metalic
COMPONENTELE de comanda si control instalate pe colectoarele de refulare sunt compuse dintr-un manometru si doua presostate reglabile
TABLOU ELECTRIC dotat cu un intrerupator general de blocare a usii, circuit de comanda a presostatului in functie de tensiune, circuit electric pentru functionarea pompelor in alternanta, protectie termica si sistem anti-soc de pornire a electropompelor, (pentru a evita pornirile false in cazul unor consumuri mici de apa).

No customer reviews for the moment.

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

83.05 Lei x 24 rate