Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
Hecht1845
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • HECHT 1845 este o mașină de tuns iarba rotativă electrică, împinsă manual, pe bază de șasiu metalic, care nu numai că are o rigiditate suficientă, dar oferă și operatorului o protecție suficientă față de orice obiecte aruncate accidental de cuțite. Mașina de tuns iarba este alimentată de un „motor turbo“ electric cu cuplu mare de 1800 W, care oferă o putere suficientă pentru cuțite de oțel lungi de 46 cm. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere este setată doar prin pârghie în intervalul 30 - 75 mm. În ciuda designului masiv, această mașină de tuns iarba are o greutate destul de mică de 23,8 kg. Acești parametri îl fac potrivit pentru întreținerea regulată a suprafețelor de până la 1000 m². 

Mașinile de tuns iarba din această clasă sunt echipate cu ghidon pliat. Marele avantaj este, de asemenea, o pârghie de comutare, care este plasată peste ghidon. Acest lucru face posibilă menținerea mașinii de tuns iarba cu o mână, iar cu cealaltă, utilizarea f.e. pentru manipularea în siguranță a cablului de alimentare. Echipamentul comun este, de asemenea, butonul de siguranță; prevenirea pornirii accidentale și, de asemenea, detensionarea cablului. Colector de iarba incapator cu volum de 60 l, are indicatie mecanica de indeplinire. Colectorul este echipat cu o mică clapă în partea din spate, care este ridicată de fluxul de aer care vine de la rotor. Clapeta își schimbă poziția și astfel are o vedere de ansamblu constantă a operatorului asupra îndeplinirii colectorului. Caracteristica interesantă este, de asemenea, „tăierea marginilor”. Datorită șasiului cu formă inteligentă, această mașină de tuns iarba poate tăia și de-a lungul pereților și gardurilor, iar cuțitele ajung aproape până la marginea gazonului. Finisare după cosire, f.e. de un trimmer adecvat este atunci semnificativ mai ușor și mai rapid și, în multe cazuri, nu este necesar. Această mașină de tuns iarba este echipată cu o funcție de „MULCHING”. Un supliment inclus în preț este setul de mulci pentru a conecta o descărcare la colectorul de iarbă. Cuțite concepute special taie apoi iarba în bucăți fine. Apoi tăieturile cade prin iarbă până la rădăcini, unde se descompun și servesc ca îngrășământ natural. Interesant este că mulciul nu murdărește iarba de pâslă, ci, dimpotrivă, protejează iarba împotriva pierderii de umiditate și, prin urmare, îi susține creșterea sănătoasă. Datorită unui motor electric, lucrul cu mașina de tuns iarba este foarte ușor. Dezavantajul este necesitatea unui cablu de alimentare dar este compensat substanțial prin pornire, exploatare ușoară și în comparație cu motoarele cu ardere și prin întreținere mai ușoară, ceea ce a redus semnificativ costurile de operare.

Tăierea muchiei Da

Latime de lucru (cm) 46

Motor electric 230 V/50 Hz

Mulcirea Da

Mâner reglabil   Nu

Ejectie laterala  Nu

Autopropulsat  Nu

Putere absorbita (W) 1800

Greutate (kg) 23,8

Volumul cutiei colectoare (l) 60

Șasiu Oțel

Reglarea înălțimii max. (mm) 75

Reglarea înălțimii min. (mm) 30

Pornirea electrica Roți (față/spate) 8/11

Rulmenti cu bile in roti Da

Curățare automată Nu

Ambreiaj de frecare pe cuțit 0

Max. viteza scula (RPM) 3100

Reglare centrală a înălțimii de tăiere Da

Conducere electrică

Potrivit pentru suprafețe de până la 1000 m2

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

54.99 Lei x 4 rate