Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHT546SC
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • HECHT 546 SC este o mașină de tuns iarbă puternică cu sistem autopropulsat. Mașina de tuns iarbă este alimentată de un motor cu ardere internă HECHT de 144 cmc în patru timpi, cu o putere de 2,5 kW. Șasiul este realizat din tablă de oțel. Prin urmare, este foarte durabil. Sub șasiu se află o lamă de oțel cu o lățime de tăiere de 46 cm. Cosește în mod fiabil grădini mai mari, de până la 1000 m2.

Datorită trenului de rulare, lucrul cu mașina de tuns iarbă nu este atât de obositor. Greutatea mașinii de tuns iarbă este de 31 kg. Cu trenul de rulare, mașina de tuns iarbă se mișcă singură, astfel încât manevrarea este ușoară, chiar dacă este încărcată cu un coș plin de iarbă. Colectia de iarba este ingrijita de un cos de 60 de litri din material rezistent. Coșul mare nu trebuie golit la fel de des. Prin urmare, puteți tunde mai mult timp fără pauze frecvente de golire și puteți lucra mai repede.

Conducerea da

Reglarea înălțimii max. (mm) 75

Puterea nominală a motorului (kW) 2,5

Tipul de unitate 26 Viteza (km/h) 3.2

Începe 700 mm

Deplasare (cm3) 144

Reglarea înălțimii min. (mm) 25

Greutate (kg) 31

Tăierea muchiei Nu

Autopropulsat Da

Ejectie laterala Nu

Mâner reglabil nu

Motor HECHT în 4 timpi

Reglare centrală a înălțimii de tăiere Da

Șasiu Oțel

Max. cuplu motor (Nm) 7,8

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

66.14 Lei x 4 rate