Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHT546SCW5in1
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • HECHT 546 SCW este o mașină de tuns gazon autopropulsată grozavă. Cositoarea este alimentată de un motor cu combustie HECHT în patru timpi de 144 cmc cu o putere de 2,5 kW. Șasiul este realizat din tablă de oțel. Prin urmare, este foarte durabil. Există o lamă de oțel cu o lățime de tăiere de 46 cm sub șasiu. Cosește în mod fiabil grădini mai mari, de până la 1000 m2.

În ciuda construcției sale foarte robuste, mașina de tuns iarbă cântărește doar 33,7 kg. În plus, mașina de tuns iarbă este echipată cu un tren de rulare. Pur și simplu apăsați maneta și mașina de tuns iarba va porni singură. Prin urmare, operatorul nu trebuie să împingă mașina de tuns iarba și munca nu este la fel de obositoare. Mașina de tuns iarba este echipată cu un coș de 60 de litri din material rezistent. Coșul mare nu trebuie golit des. Prin urmare, puteți tunde mai mult timp fără pauze frecvente de golire și munca va fi mai rapidă.

Conducerea da

Tăierea muchiei Nu

Conduceți motorul pe benzină

Șasiu Oțel

Reglare centrală a înălțimii de tăiere Da

Motor HECHT în 4 timpi

Mâner reglabil nu

Ejectie laterala Da

Greutate (kg) 31,5

Reglarea înălțimii max. (mm) 75

Reglarea înălțimii min. (mm) 25

Deplasare (cm3) 144

Începe 700 mm

Viteza (km/h) 3.2

Puterea nominală a motorului (kW) 2,5

Max. cuplu motor (Nm) 7,8

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

68.14 Lei x 4 rate