Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
4690S511VHY-T
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.380.320 sau 0747.075.616
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro
262,18 €
Cantitate

Masina autopropulsata ofera o manevrabilitate mult superioara unei masini de tuns gazonul traditionale. In acelasi timp efortul dvs. se diminueaza considerabil deoarece motorul termic actioneaza si rotile din spate care imping masina mai ales atunci cand sacul colector este aproape plin cu iarba, suprafata este mare, prezinta denivelari, ocoliti diverse obstacole (pomi), sau doriti sa tundeti gazonul in diferite directii.
Masina de tuns gazonul cu motor termic ofera un grad de libertate de miscare si putere mult mai mare decat in cazul uneia cu motor electric. Este recomandata pentru suprafete de gazon mari sau iarba inalta.
Masina de tuns gazonul are patru functii:
colectare - se foloseste in cazul in care iarba nu este foarte inalta si in cazul in care gazonul se tunde mai des. Astfel cosul nu necesita des golirea.
mulcire/maruntire - iarba este taiata si maruntita in final ajungand la radacina gazonului si devine un fertilizator natural.
descarcare in spatele masinii - se folosete acolo unde iarba este mare sau gazonul se tunde mai rar iar sacul pentru colectare s-ar umple rapid.
descarcare in lateralul masinii - ca si in cazul descarcarii in spate se foloseste acolo unde iarba este mare, si, astfel sacul s-ar umple rapid; sau in cazul in care gazonul se tunde rar. Cu aceasta functie gazonul taiat este aruncat in lateral si imprastiat intr-un strat subtire.

Producător

Descarcă

Manual de utilizare

Descarcă (865.52k)

Masina ofera un reglaj al inaltimii central cu 7 trepte de reglare, care prezinta avantajul ca se regleaza inaltimea de taiere intr-un singur loc pentru toata masina, fata de modelele clasice in care ar trebui sa reglati inaltimea pentru fiecare roata in parte.
Masina este dotata cu stut pentru conectare la o sursa de apa;  dupa folosire, masina se poate curata foarte rapid si cu efort minim. Astfel conectati furtunul, porniti apa, motorul si actionati cutitul iar in acest fel iarba si resturile sunt indepartate rapid. Este util sa faceti acest lucru imediat dupa fiecare folosire; astfel, masina va fi curatata in scurt timp iar dumneavoastra ii veti prelungi mult durata ei de viata.

Date tehnice
Lățime de tăiere 50 cm
Șasiu din oțel
Capacitate coș colector iarbă 60L
Ajustarea inaltimii de taiere    7 trepte (25 – 75mm)
Autopropulsata    Da
Model motor    T475
Tip motor    OHV, 4 timpi, racit cu aer
Putere motor    2.6kW (3.5CP)
Turatie motor    2800rpm
Capacitate cilindrica    139 cmc
Tip combustibil    Benzina fara plumb
Capacitate rezervor benzina    1 L
Capacitate baie ulei    0.6L
Nivelul presiune sonore    82.7 dB(A)
Nivelul puterii sonore    95.8 dB(A)
Nivelul garantat al puterii sonore    96 dB(A)
Valoarea max. a vibratiilor    6.48 m/s
Dimensiuni    1610 x 680 x 1145 mm
Masa    38.5 Kg

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare