Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
M27
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit .Va rog sa ne contactati pentru termen de livrare .

  • Oriunde există o sursă de curent, compresoarele mobile electrice pentru construcții de la KAESER ies în evidență prin toate avantajele posibile. În acest sens, acționarea electrică silențioasă a compresoarelor e-power reprezintă biletul de acces în zonele protejate ecologic sau fonic. Cu transmisie fără emisii, pot fi utilizate fără probleme pentru aplicații în tuneluri, gropi de fundație sau clădiri. 
  • Compresoarele mobile electrice sunt echipate perfect pentru orice aplicație – chiar dacă este vorba de condiții dificile. Pachetele de putere mobile sunt foarte robuste, compacte și eficiente energetic. e-power face ca sistemele să fie deosebit de ușor de manevrat și să necesite lucrări minime de întreținere. Astfel se realizează economii timp și costuri.
  • Compresoarele MOBILAIR e-power sunt extrem de versatile în utilizare. Șasiul este disponibil cu o osie de tractare rigidă sau reglabilă pe înălțime, precum și cu sau fără frână inerțială. Acest lucru permite ca aceste compresoare electrice pricepute la orice lucrare să poată fi transportate oriunde. Și pentru că sunt atât de curate, sistemele sunt potrivite și pentru acoperirea necesarului la lucrări de întreținere la stații industriale.
Debit de aer 2,6 m³/min
Presiune de lucru 7 bar
Carcasa metal
Sistem de transmisie cuplaj direct
Motor Kubota D1105
Combustibil Diesel
Sistem racire apa
Putere 17.9 kW
Turatie la mers in sarcina 2850 rpm
Capacitate rezervor combustibil 40 l
Dimensini (L min - max) 2115 - 2700 mm
Dimensiuni (l x h) 1260 x 1330 mm
Greutate neta 575 kg
Nivel putere sonora (2000/14/EG) <98 dB(A)
Nivel presiune sonora (ISO 3744) 68 dB(A)
Conexiune aer 2 x G 3/4

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

1067.99 Lei x 24 rate