• -21182 €
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
M59PE
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.380.320 sau 0747.075.616
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro
21318 € Economisești 21182 €
42500 €
Cantitate

Debit de aer: 5.5 m3/min
Presiune de lucru: 10 bar
Motor diesel cu 3 cilindri (răcit cu apă)
Producator motor: Hatz,

Model motor: 3D50TICD,
Putere nominal motor: 42 kW,
Turatie la mers in sarcina: 2300-2850 min-1,
Turatie la mers in gol: 1800 min-1,

Greutate neta: 740 kg,
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Conexiune aer comprimat: 1 x G1, 2 x G3/4

Producător

Descarcă

catalog Mobilair

Descarcă (4.59M)

prezentare tabelara Mobilair

Descarcă (1.56M)

O nouă caroserie de bază, noi motoare corespunzătoare legislației europene și nord-americane privind emisiile, o variantă ușoară pe lângă uși din PE și numeroase opțiuni cum ar fi tratarea aerului comprimat și generatoare pentru obținerea simultană de aer comprimat și curent electric, toate acestea sunt valabile pentru noile compresoare mobile Mobilair M55 și M59, care datorită reglării pV, pot acoperi, în funcție de necesități, intervale mari de presiune cu același sistem.

M59 în varianta ușoară: motorul diesel Hatz nou-nouț din modelul M59 se încadrează perfect în acest concept Made-in-Germany.

În cazul reglării pV cunoscute de la modelele Mobilair mai mari, presiunea maximă (p), care poate fi reglată continuu, are o influență directă asupra debitului volumetric maxim (V). Funcționarea unui picamer cu maxim 7 bar este posibilă datorită acestei reglări flexibile cu același sistem, precum, de exemplu, sablarea la 10 bar. Reglarea presiunii se face simplu, prin apăsarea unui buton la controlerul consacrat Sigma Control Smart, la fel ca și pornirea simplă a instalației. Diferența dintre M55 și M59 constă în motorizare și în zona de distribuție.

M55 este acționat de un motor Kubota, care îndeplinește standardul de emisie EPA TIER 4 pentru SUA și Canada. În schimb, M59 este acționat de un motor Hatz, care îndeplinește suplimentar și standardul de emisie strict al UE V. M59 european există suplimentar și într-o versiune sub 750 kg, care permite un șasiu fără frână. Astfel, șoferul nu are nevoie de un permis de conducere suplimentar pentru remorcă, poate alege un vehicul tractor mai mic iar cuplarea sau manevrarea instalației pe șantier cu forța mușchilor devine mai simplă.

Pentru a compensa sarcina suplimentară pentru filtrul necesar pentru particule Diesel și pentru a oferi în continuare un compresor mobil cu o răcire optimă ulterioară a aerului comprimat, simultan cu un volum mare al rezervorului, pentru un schimb întreg de o zi, a fost inițiată calea nouă în domeniul construcțiilor ușoare. Aluminiul oferă atât un avantaj în ceea ce privește greutatea, cât și aceeași robustețe și stabilitate a valorii ca și PE.

Alternativ, pentru M59 există bineînțeles, la dorința clientului, un șasiu cu frânare inerțială. Acest lucru se folosește și dacă se alege, de exemplu, un generator sau o tratare a aerului comprimat cu combinație de filtru pentru aer comprimat fără ulei. Aici se folosesc pentru prima dată ușile din polietilenă sinterizată prin rotație, care preiau și funcția de protecție împotriva zgomotelor. Pentru ambele versiuni: două uși mari deschid accesul perfect la toate punctele de service. 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare