Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
BCS620ALPINA145SF
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.390.320
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro

Gratuit in judetul Satu-Mare : motocoasa se livreaza acasa la tine montata , pusa in functiune iar tehnicienii nostrii te invata sa o folosesti !

Producător

Cutia de viteze prezinta 4 rapoarte pentru mers inainte respective 3 in revers cu inversor rapid avand in plus fata de variant precedenta diferential cu blocaj si frane independente menite sa sporeasca manevrabilitatea. Bare de cosire disponibile sunt de la 100 la 180 cm latime in varianta EUROPA ,SF, DUPLEX. Priza de forta independenta de cutia de viteza cu angrenaj in baie de ulei elimina orce intretinere si garanteaza eficienta in timp. Comenzile au fost studiate si realizate in mod ergonomic astfel in cat reduc oboseala operatorului facandul sa aprecieze permanent prestatiile utilajului. O lista infinita de accesorii vine in sprijinul acestui model care pe langa taierea ierbi poate fi utilizat in multiple lucrari de intretinere atat a spatiilor verzi cat si urbane.

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare