Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
WX15T
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosit deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Perfecta pentru proprietarii de case, grădinari, proprietari de bărci și multe altele
WX15 este ușoara, compacta și ușor de utilizat.Motor comercial Honda mini 4 timpi cu pornire ușoară Motorul durabil din seria comercială Honda GX este ușor de pornit și oferă o putere suficientă pentru cele mai dificile condiții.Pompa ușoară din aluminiu , usor de transportat

Protejat de Honda Oil Alert®
Protejează pompa oprind motorul atunci când este detectat un nivel scăzut de ulei.

Compacte, ușor de transportat, cu motoare GX motopompele noastre ușoare pot oferi putere chiar și în cele mai dificile condiții.
După cum vă așteptați de la un produs Honda, motoarele pentru motopompe sunt fiabile, au emisii și vibrații reduse iar decompresia automată este cea care le face atât de rapide și ușor de pornit. Pentru a ține totul sub control, Motopompa Honda WX15T E/EX, 4 bar are, de asemenea, un Oil Alert™, acest lucru prevenind deteriorarea motorului prin închiderea automată a unității în cazul în care uleiul scade sub nivelul de siguranță.

Rezistentă și durabilă, Motopompa Honda WX15T E/EX, 4 bar este prevazută cu un sistem specializat de lubrifiere, la unghi de înclinare de 360 ° care îi permite să funcționeze în orice poziție. Ceea ce face ca Motopompa Honda WX15T E/EX, 4 bar să fie atât de eficientă este calitatea garniturilor de pe furtun și a inelelor O – rings. Asta înseamnă nu numai că au un debit și o presiune impresionante, dar le pot și menține, funcționând cu o autonomie de până la 1 h 30 min.

Compactă, ușor de transportat, rezistentă, durabilă

Motopompa WX15T E/EX, 4 bar este folosită pentru umplerea bazinelor din fântâni, canale, lacuri, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin picurare, pentru alimentarea instalaţiilor de irigat prin aspersie fină care nu necesită presiune ridicată, pentru evacuarea apelor din canale, subsoluri, pivniţe. Folosită deasemenea ca motopompă pentru combaterea incendiilor.

Model: WX15T Tip: E / EX


Caracteristici tehnice pompă:
Diametru de racordare: 1,5” (40 mm)
Domeniu de utilizare: Ape curate şi semiîncărcate
Debit maxim: 280 litri / minut (16,8 m³/oră)
Adâncime de aspiraţie maximă: 8 m
Înălţime de refulare maximă: 40 m
Presiune: 4 bar
Granulometrie impurităţi: 5,7 mm
Capacitate rezervor: 0,77 litri
Autonomie la turaţie maximă: 54 min
Dimensiuni (L x l x h): 355 x 275 x 375 mm
Greutate (fără combustibil): 9,1 kg
Nivel de zgomot: 90 dB(A)
Conform normelor (98/37/EC, 2006/42/EC)

Caracteristici tehnice motor:
Motor pe benzină: GXH50
Tip motor: 4 timpi, OHV, 1 cilindru
Putere motor kW/CP: 1,6/2,18
Pornire: Manuală la sfoară
Capacitate cilindrică: 49 cm³
Capacitate baie de ulei: 0,25 litri
Sistem de răcire: Aer
Turaţie maximă motor: 7000 rpm

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

139.79 Lei x 4 rate