Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
TT1003845
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  •  

    Transportul este gratuit pentru coletele mici si livrate in orasele cu sediu Fan Courier sau Dragon Star . O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport..Pentru alta modalitate de transport solicitati oferta de pret.

    Produsul se livreaza in cutie demontat , fara ulei , benzina sau alte lichide . Necesita montare si punere in functiune !!!

  • Posibilitatea de a bloca si debloca roata pivotanta din fata
  • Perfect pentru trasarea spatiilor interioare si exterioare de dimensiuni mici si mijlocii
  • Se pot vopsi cu ajutorul unui sablon diverse insemne (parcare handicap, stop, cedeaza trecerea etc.) prin simpla scoatere a pistolului din suport
  • Pistolul poate fi pozitionat atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.
  • Disponibil cu un al doilea kit pistol pentru trasarea liniilor curbe sau duble

Echipament versatil si compact pentru trasarea perfecta a liniilor curbe. Echipament cu un singur pistol Posibilitatea de a bloca si debloca roata pivotanta din fata Perfect pentru trasarea spatiilor interioare si exterioare de dimensiuni mici si mijlocii Se pot vopsi cu ajutorul unui sablon diverse insemne (parcare handicap, stop, cedeaza trecerea etc.) prin simpla scoatere a pistolului din suport Pistolul poate fi pozitionat atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga. Disponibil cu un al doilea kit pistol pentru trasarea liniilor curbe sau duble Viteza max. de trasare 126,8 m/min. Debit max. 3,5 l/min. Duza max. (1 pistol) 0.032" Duza max. (2 pistoale) 0.019" Presiunea max. de functionare 22,7 Mpa (227bar) Lungime max. furtun 90 m Motor 2.98 kW Conector furtun 1/4" NPS Greutate 78.0 kg

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

448.74 Lei x 24 rate