Pompă submersibilă de drenaj apă murdară ROTAKT TPS751A
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
014586
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.390.320
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro
  • Pompele de apă submersibile pentru apa murdară sunt folosite la pomparea apelor uzate de la  gospodării, evacuarea apei murdare, chiar și în prezenţa de corpuri  solide.
  • Aceasta poate fi folosită atat in mediul urban, cat şi in cel rural, in primul rand datorită construcţiei acesteia, reprezentand o combinaţie intre o pompă de canalizare / noroi şi un motor uscat, care poate drena aproape toată apa, şi in al doilea rand datorită turbinei, proiectată să reziste curenţilor puternici printr-un canal simplu sau dublu, conducand la capacitate mare de pompare.
  • Este realizată dintr-un aliaj dur, cu un grad ridicat de etanşeitate şi echipată cu dispozitiv de protecţie in caz de supraincălzire / suprasarcină oferind durabilitate şi siguranţă in utilizare.
  • Modelele TPS251A, TPS401A, TPS751A sunt dotate cu tocator si sunt recomandate pentru pomparea de lichide care conţin corpuri solide.
  •  
  • Cauţi Pompa submersibila de drenaj apa murdara ROTAKT TPS751A? Ai ajuns în locul potrivit. Cumpără acum produsul ideal pentru scoaterea apei potabile din puţuri de mică sau mare adâncime. Deoarece calitatea este principala noastră preocupare, Rotakt îţi pune la dispoziţie produsul ideal pentru a obţine apă potabilă şi a o distribui acolo unde ai nevoie. Vrei să scoţi apă cu uşurinţă şi să o distribui în anumite zone de interes? Rotakt are soluţia perfectă pentru acest scop! Comandă Pompa submersibila de drenaj apa murdara ROTAKT TPS751A iar irigaţiile sau alimentarea cu apă potabilă se va face rapid şi uşor!

Producător

Descarcă

mamuial de utilizare

Descarcă (975.03KB)
Pompe / Hidrofoare
Debit 300 l/min
Diametrul orificiului de refulare 2"
Inaltime maxima de refulare 14 m
Motor
Putere motor 0.75 kW
Tensiune de alimentare 230 V
 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare