Pompă submersibilă de drenaj apă curată ROTAKT TPS550A
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
014581
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.390.320
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro
  • Pompele submersibile de drenaj sunt folosite la pomparea apelor curate din gospodării, aceastea pot fi folosite atat in mediul urban, cat şi in cel rural.
  • Aceaste pompe sunt folosite în principal ca pompe pentru subsoluri.
  • Pompele sunt, de asemenea, utilizate pentru operaţii de transport a apei, de exemplu: uz caznic, agricultură, horticultură, instalaţii sanitare şi multe alte aplicaţii.
  •  
  • Cauţi Pompa submersibila de drenaj apa curata ROTAKT TPS550A? Ai ajuns în locul potrivit. Cumpără acum produsul ideal pentru scoaterea apei potabile din puţuri de mică sau mare adâncime. Deoarece calitatea este principala noastră preocupare, Rotakt îţi pune la dispoziţie produsul ideal pentru a obţine apă potabilă şi a o distribui acolo unde ai nevoie. Vrei să scoţi apă cu uşurinţă şi să o distribui în anumite zone de interes? Rotakt are soluţia perfectă pentru acest scop! Comandă Pompa submersibila de drenaj apa curata ROTAKT TPS550A iar irigaţiile sau alimentarea cu apă potabilă se va face rapid şi uşor!

Producător

Descarcă

mamuial de utilizare

Descarcă (975.03KB)
Pompe / Hidrofoare
Debit 267 l/min
Diametrul orificiului de refulare 2"
Inaltime maxima de refulare 13 m
Motor
Putere motor 0.55 kW
Tensiune de alimentare 230 V
 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare