Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
60012000010
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Solicita oferta de pret
  • Tocătorul STIHL pe benzină GH 370 S este un expert dovedit în mărunțirea crengilor ușor mai groase atât rapid cât și eficient. Unitatea de tăiere Multi Cut 370 mărunțește rapid bucățile de arbori și gard viu de esenţă tare în resturi mărunte. Lamele se rotesc cu viteze de până la 3.000 rpm pentru a se asigura că la sfârșit rămân doar tocături fine. Acționat de un motor puternic pe benzină, tocătorul de grădină poate aborda ramuri de până la 45 mm grosime. Chiar și ramurile cu lăstari laterali sunt ușor de introdus în tocătorul de lemn prin canalul de alimentare larg și înclinat. GH 370 S funcționează independent de sursa de alimentare și, prin urmare, este ideal pentru lucrul pe terenuri extinse sau îndepărtate. De asemenea, oferă o bună mobilitate în scopuri de transport. Două roți de transport, un șasiu larg și mânere fac ca acest tocător de grădină să fie ușor de manevrat.

Greutate kg 42
Greutate Max. crengi mm up to 45
Incertitudine KpA [dB(A)] dB(A) 3
Unealtă de tăiere Multi-Cut 370

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

63.58 Lei x 24 rate