Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
Climber10AWD27
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau de teren accidentat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este echipat cu un motor puternic, are o manevrabilitate excelentă, luând viraje cu uşurinţă şi are o viteză mare de lucru. Toate aceste calităţi fac din tractoraşul Grillo Climber 10 AWD27 un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este foarte compact, are un centru de greutate coborât, o distribuţie optimă a greutăţii şi este construit pentru stabilitate şi siguranţă maximă pentru utilizator. Garda la sol redusă face ca Climber 10 AWD27 să fie ideal şi pentru lucrări în pantă.
    Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical poziţionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral poziţionat exact între cele 4 roţi şi bateria situată pe puntea faţă fac ca maşina să fie extrem de stabilă.

Platoul de tăiere mono-lamă de 98 cm este inovatoar şi garantează un finisaj optim întotdeauna chiar şi pe zone cu pietre.
Arborele lamei de tăiere de diametru mare şi transmisia de tăiere asigură fiabilitatea chair şi în cele mai dificile condiţii de lucru, lucrând multe ore în şir, în condiţii de siguranţă absolută. Lama de tăiere este fabricată din oţel special cu cuţite reversibile (se pot inversa în caz de uzură). Placa de tăiere este echipată cu uşi de protecţie laterale, ce pot fi ridicate pentru a facilita întreţinerea şi curăţirea.
Raza mică de viraj de numai 70 cm permite deplasarea cu uşurinţă în spaţii înguste şi apropierea la maxim de obstacolele ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor, stâlpilor de iluminat, etc.
Puntea faţă pivotantă şi roţile cu profil tractor, asigură o aderenţă bună pe suprafeţele neregulate cu aderenţă redusă. Grillo Climber 10AWD27 lucrează în pantă în condiţii de siguranţă totală! Deasemenea roţile din faţă sunt echipate cu sistem anti-pană.
Transmisia este compusă dintr-un ax hidrostatic, echipat cu ventilator pentru răcirea uleiului, dotare necesară pentru mărirea randamentului transmisiei, reducând temperatura de lucru a acesteia.
Diferenţialul blocabil este dotare standard la Climber 10AWD27, este acţionat la pedală şi este indispensabil în a depăşi situaţii de aderenţă scăzută sau sol inegal, situaţii în care tractoraşul rămâne suspendat în 3 roţi.
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27  are o viteză de lucru de la 0 la 9 km pe oră cu variaţie continuă şi permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, în funcţie de condiţiile de teren.
Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Înălțimea de tăiere este de la 35 la 135 mm şi se poate regla în mai multe poziţii de tăiere cu reglare asistată cu telescop pe gaz.
Tot ansamblul de tăiere este menţinut întotdeauna paralel cu solul, asigurând o mai bună calitate de tăiere, chiar şi după ani de utilizare!

Specificaţii tehnice:

TRACTORAŞ DE TUNS / TOCAT GRILLO CLIMBER 10 AWD27

Motorizare

B&S 8270 seria V-Twin pe benzină

Putere motor

22 CP / 16,2 kW

Pornire

Electrică cu baterie 12V

Cilindree motor

724 cc

Nr cilindri

2

Răcire

Pe aer

Capacitate rezervor

13 litri

Transmisie

Hidrostatică cu tracţiune integrală 4X4

Ambreiaj

Electromagnetic cu frână lamă

Platoul de tăiere

Cu descărcare laterală/posterioară

Lăţime de tăiere

98 cm – o lamă cu capete flotante

Înălţime de tăiere

De la 35 mm la 135 mm cu mai multe poziţii, cu reglare asistată cu telescop pe gaz

Diferenţial blocabil

Cu acţionare pedalieră

Cauciucuri anterioare

16×6.50 – 8 profil de tractor

 cu sistem anti-pană

Cauciucuri posterioare

20 x 10.00-8 profil de tractor

Frâne de staţionare (de mână)

Posterioare pe disc

Viteză de deplasare înainte

De la o la 9 km/h

Viteză de deplasare în marşalier

De la o la 8 km/h

Rază minimă de viraj

70 cm

Scaun

Cu amortizare şi reglabil cu Roll bar

Cârlig de tractare posterior

Da

Faruri de lucru anterioare

Da

Capacitate de tăiere

7500 mp / h

Lungime totală

2060 mm

Lăţime totală

1080 mm

Înălţime totală

1185 mm

Greutate

355 kg

OPŢIONALE PT. GRILLO CLIMBER 10AWD27

Kit piese consumabile la motorul B&S 8270 W-Twin (cod: R00022) (conţine: Filtru aer, filtru ulei, bujie, filtru benzină)
Kit piese consumabile la tractoraşClimber 10 AWD 27 (cod: R00032)

(conţine: curele, lame, siguranţe electrice, manetă acceleraţie, cablu frână)

Lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9G2611)
Raşchetator din cauciuc pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9E5911C)
Suport de prindere pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 944311)
Lanţuri de iarnă pt. roţi de 20×10.00-8 (cod: 973722)
Kit girofar (cod: 944211)

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

791.01 Lei x 24 rate