Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
MD18
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Tractoraşul de gazon Grillo MD 18 este un tractoraş hidrostatic cu dublă funcţie de tăiere. Modelul are un platou de tăiere dotat cu mâner “Quick Shift” pentru a putea face trecerea de la descărcarea laterală la mulching direct din scaunul de conducere. Grillo MD18 este echipat cu ambreiaj electromagnetic şi este ideal pentru tăierea ierbii pe pante.
    Tractoraşul de gazon Grillo MD 18 este dotat cu un motor puternic, beneficiază de manevrabilitate excelentă, poate lua viraje uşor şi are o viteză mare de lucru. Toate acestea fac din Grillo MD 18 un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.
    Tractoraşul de gazon Grillo MD 18 este foarte compact, are un centru de greutate coborât, o distribuţie optimă a greutăţii şi este construit pentru stabilitate şi siguranţă maximă pentru utilizator. Garda la sol redusă face ca MD 18 să fie ideal şi pentru lucrări în pantă.
    Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical poziţionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral poziţionat exact între cele 4 roţi şi bateria situată pe puntea faţă fac ca maşina să fie extrem de stabilă.

Platoul de tăiere mono-lamă de 83 cm este inovatoare şi garantează un finisaj optim întotdeauna.
Cu posibilitatea de a alege între descărcarea laterală a masei vegetale sau tocarea / mulchiuirea acesteia, MD 18 reuşeşte întotdeauna să fie 100% eficient. Pentru trecerea de la un sistem de tăiere la altul nu trebuie schimbat cutitul de tăiere. Acelaşi cuţit este gândit pentru ambele sisteme de tăiere şi prin maneta “Quick Shift” se face trecerea de la un sistem la celălalt direct din scaunul de conducere.
Sistemul de tăiere cu descărcare laterală este ideal pentru iarba înaltă. Iarba este prinsă în carcasa metalică special concepută şi suferă tăieri multiple înainte să fie evacuată lateral. Carcasa este deasemenea dotată şi cu rulou anti-scalpare a ierbii.
Sistemul de tăiere mulching este ideal în cazul tăierilor efectuate regulat, când iarba / vegetaţia nu este prea înaltă. Prin mulching zona înierbată devine mai sănătoasă şi mai deasă deoarece i se transferă rapid nutrienţii de la iarba tăiată, care se descompune rapid.
Platoul de tăiere este fabricat în totalitate din oţel şi nu poate fi deteriorat de eventualele pietre. Capacul lateral este foarte robust şi este fixat cu şuruburi. Axul de antrenare a lamei este de diametru mare şi împreună cu transmisia special gândită asigură fiabilitatea chiar şi în cele mai solicitante condiţii.
Raza mică de viraj de numai 45 cm permite deplasarea cu uşurinţă în spaţii înguste şi apropierea la maxim de obstacolele ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor, stâlpilor de iluminat, etc.
Anvelopele cu profil de gazon reduc la minimum riscul de deteriorare a gazonului. Puntea anterioară basculantă menţine cele 4 roţi lipite de teren chiar şi în condiţii de teren foarte denivelat.
Transmisia este compusă dintr-un ax hidrostatic echipat cu ventilator pentru răcirea uleiului, dotare necesară pentru mărirea randamentului transmisiei, reducând temperatura de lucru a acesteia.
Tractoraşul de gazon Grillo MD 18 are o viteză de lucru de la 0 la 9 kilometri pe oră cu variaţie continuă şi permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, în funcţie de condiţiile de teren.
Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Înălțimea de tăiere este de la 25 la 80 mm şi se poate regla direct din scaunul şoferului prin intermediul unei  pârghii cu 6 poziţii de tăiere. Aceeaşi pârghie are o poziţie suplimentară de transfer care asigură ridicarea sistemului de tăiere de la sol, oprind automat rotirea lamelor şi asigurând trecerea cu uşurință a obstacolelor şi bordurilor.
Tensiunea curelei platoului se auto-reglează. Tot ansamblul de tăiere este menţinut întotdeauna paralel cu solul asigurând o mai bună calitate de tăiere, chiar şi după ani de utilizare!

Specificaţii tehnice:

TRACTORAŞ DE TUNS / TOCAT GRILLO MD 18

Motorizare

B&S Intek 7180 pe benzină

Putere motor

15,2 CP / 11,3 kW

Pornire

Electrică cu baterie 12V

Cilindree motor

656 cc

Nr cilindri

2

Răcire

Pe aer

Capacitate rezervor

7 litri

Transmisie

Hidrostatică

Ambreiaj

Electromagnetic cu frână lamă

Platoul de tăiere

Cu descărcare laterală şi mulching

Lăţime de tăiere

83 cm – o lamă cu capete flotante

Înălţime de tăiere

De la 25 mm la 80 mm cu 6 poziţii

Diferenţial blocabil

Cu acţionare pedalieră

Cauciucuri anterioare

13 x 5.00-6 garden

Cauciucuri posterioare

16 x 7.50-8 garden

Frâne de lucru

Nu are

Frâne de staţionare (de mână)

Posterioare pe disc

Viteză de deplasare înainte

De la o la 9 km/h

Viteză de deplasare în marşalier

De la o la 6 km/h

Rază minimă de viraj

45 cm

Scaun

Cu amortizare şi reglabil cu Roll bar

Cârlig de tractare posterior

Da

Faruri de lucru anterioare

Da

Capacitate de tăiere

6000 mp / h

Lungime totală

1895 mm

Lăţime totală

1130 mm

Înălţime totală

1025 mm

Greutate

238 kg

OPŢIONALE PT. GRILLO MD 18

Kit piese consumabile la motorul B&S Intek 7180 (cod: R00028)

(conţine: Filtru aer, filtru ulei, bujie, filtru benzină)

Kit piese consumabile la tractoraş MD 18 (cod: R00012)

(conţine: curele, lame, manetă acceleraţie)

Set roţi anterioare şi posterioare cu profil tractor (cod: 918412)
Lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9G2611)
Raşchetator din cauciuc pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9E5911C)
Suport de prindere pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 949311)
Lanţuri de iarnă pt. roţi de 16×7.50-8 (cod: 9M3822)

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

380.18 Lei x 24 rate