Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHT5192
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Tractor de grădină cu motor monocilindric LONCIN OHV, putere maximă 9,2 kW, lățime de lucru 92 cm, viteză 8,8 km/h înainte și 4,5 km/h înapoi, reglare centrală pe înălțime 30-90 mm, cu rulmenți cu bile și coș textil de 245 l.
Greutatea tractorului este de 167 kg.

Produs de Loncin

Aparatul este alimentat de un motor Loncin de top cu tehnologie patentată LCPower, care îi permite să îndeplinească cele mai stricte limite de emisii EPA III din lume, obținând în același timp performanțe ridicate.

Demaror electric Funcția Easy Electric Start - porniți motorul prin simpla apăsare a butonului de pornire sau rotind cheia. Pornirea unui motor clasic cu o tragere de pornire presupune anumite solicitări asupra aptitudinii fizice a operatorului. Aceasta poate fi o problemă pentru unele persoane în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Datorită demarorului electric, oricine poate porni cu ușurință mașina de tuns iarba. Rulmenți cu bile în roți Rotile sunt montate pe rulmenti cu bile. Rulmenții cu bile reduc uzura, frecarea și rezistența la rulare a roților. Roțile montate pe rulmenți cu bile sunt mai stabile, iar rulmenții prelungesc semnificativ durata de viață a roților și a știfturilor. motor Loncin in 4 timpi volum 452 cmc latime de lucru 92 cm greutate 167 kg inaltime de taiere 30-90 mm carcasa metalica da cos de colectare 245 l roti fata/spate diametru 15/18 inch max. viteza 8,8 (înainte), 4,5 (înapoi) km/h reglaj central pe inaltime da max. cuplu 40-45 Nm

Putere motor 9,2 kW

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

138.11 Lei x 24 rate