Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
BT6000041
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Tractorul de tuns gazon STIGA Estate 9102 W este echipat cu un motor cu doi cilindri Honda GXV 630 de 688 cmc și oferă o rată excelentă de lucru pe suprafețe mari, cu platforma de tăiere proporționată de 102 cm și colectorul de iarbă impresionant de încăpător de 320 de litri, care vă asigură viteză de lucru și eficiență.
  • Tractorul beneficiază de un afișaj color de 5,5” care oferă informații clare și ușor de citit despre toți indicatorii cheie de operare. Funcția STIGA Best Cutting-Zone va anunța întotdeauna operatorul când obține cea mai bună performanță de tăiere, datorită indicatorului cu lumină verde, indiferent de teren și tipul de iarbă. Dispune, de asemenea, de o transmisie hidrostatică cu pedală care oferă operatorului control infinit variabil al vitezei de sol, fără a fi nevoie să se oprească și să schimbe manual viteza.
    Proiectat pentru confort, modelul Estate 9102 W combină un scaun reglabil STIGA Comfort Plus (cu cotiere) cu un volan STIGA Premium cu aderență moale, un suport pentru picioare acoperit cu cauciuc și o activare fără efort a prizei de putere prin apăsare.
    O axă față din fontă va face față cu ușurință cerințelor utilizării frecvente pentru sarcini grele pe teren accidentat; în timp ce roțile antiderapante previn marcarea gazonului la întoarcerea în pantă.
    Nu doar un colector, versatilul Estate 9102 W este, de asemenea, capabil sa mulceasca sau sa descarce iarba tăiată în spate. O mai mare flexibilitate de utilizare este reglarea înălțimii de tăiere în șapte poziții de la 30 la 90 mm.
    Optional
    Mufa STIGA Multiclip – sistem mulcire iarba.
    Incarcator baterie.
    Kit cârlig remorcă.

Model motor HONDA GXV 630
Putere motor 12,6 kW
Capacitate cilindrica / Turatii 688 cm³ / 2500 rpm
Racire motor Aer
Combustibil Benzina
Capacitate rezervor combustibil 8 L
Suprafata de lucru 7000 m²
Metoda taiere Colectare
Raza minima netaiata 90 cm
Latime taiere 102 cm
Trepte inaltime taiere 7
Cutite 2
Actionare lame Electrica
Tip transmisie Hidrostatica
Metoda de transmit Acţionare cu pedala
Nivel de putere sonoră 100 dB(A)
Greutate tractor / cu ambalaj 251 kg / 309 kg
Dimensiuni L x l x H2.550 x 1.060 x 1.310 mm

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

399.77 Lei x 24 rate