Lamă de nivelat 100 cm pentru utilaje BCS

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Lamă de nivelat 100 cm pentru utilaje BCS

Cod: 92190735

Perfectă pentru nivelarea diferitelor tipuri de terenuri cu ajutorul utilajelor BCS

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Pentru roti 5.0-10; 6.5/80-12.
Tocator cu o singura lama de 80 cm, poate fi folosit in zone industriale, necultivate sau pentru intretinerea spatiilor verzi.
Inaltimea de taiere se ajusteraza cu ajutorul distantierelor.
Are un separator posterior care asigura o descarcare si separare usoara pe sol.
Frana automata cu lama conform standardului EN 12733
Tocatorul BCS 80 HD SILENT are osie oscilanta  pentru a urma conturul pe sol si roti pivotante in fata pentru buna manevrabilitate.

Aeratorul AER2005 a fost conceput pentru a fi aplicat la motocultivatoare cu puteri cuprinse intre 7 CP si 12/14 CP. Este actionat de priza de putere a motocultivatoarelor.
Aeratorul se utilizeaza de regula de 2 ori pe an, primavara si toamna.
Aeratorul AER2005 este dotat cu un arbore orizontal, pe care sunt montate cutitele de aerare oscilante. Arborele orizontal are o viteza mare de rotatie. Aeratorul se foloseste pentru a elimina muschi, buruieni, radacini, si depozite mici formate pe gazon asigurand o permeabilitate mai buna a solului. Depozitele formate pe gazon nu permit infiltrarea aerului si a luminii la radacina gazonului. Cutitele de taiere, mai realizeaza si un canal fin in sol, la distante regulate, care lasa ca apa, aerul, ingrasamantul, mineralele si substantele nutritive sa patrunda nestingherit in sol, direct la radacina gazonului, astfel incat, valoroasele microorganisme sa isi poata desfasura activitatile lor si sa se stabileasca in sol, protejate de caldura si de vreme. 
Aeratoarele AER2005 pot fi comandate si cu colector.

Este o perie profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea periei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Elementele de periere, sunt dispuse pe cilindru in diverse unghiuri astfel perierea sa fie uniforma si sa se acopere integral suprafata periata.
Peria de curatat poate fi intrebuintata atat iarna, la indepartarea zapezii, cat si in restul anotimpurilor, la periatul si curatatul aleilor, parcarilor de praf, pietris, frunze...
Inaltimea de lucru a periei poate fi reglata.
Peria poate fi reglata in trei unghiuri diverse de lucru.

Este prevazut cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic si cu bara de ierbicidat de 4 metri. Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultor (BCS CUPLA REM) Este dotat cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza de putere a motocultorului cu doua roti pneumatice cu ecartament reglabil, sezut pentru condus incorporat, filtru extern la aspiratie. Capacitatea cisternei este de 200 litri fabricata din polietilena. Dimensiuni (cm): 220x70x100.
Pentru motocultivatoare cu putere mai mare de 10 CP.  Compatibil cu toate motocultoarele BCS. In functie de accesoriile utilizate poate fi folosit la stropirea si ierbicidarea: straturilor de legume si zarzavat, vitei de vie, pomilor fructiferi, pepinierilor, cultura mare, etc.

Acest accesoriu de motocultor este ideal pentru intretinerea terenurilor necultivate, a pasunilor forestiere, a parcurilor, poate fi utilizat si pentru eliminarea reziduurilor de taiere sau pentru a elimina buruienile dintre randuri.
Este echipat rotor monobloc care este unic in taiere si care poate fi montat pe rulmentii care pot suporta cu usurinta chiar si cele mai dure solicitari si are incluse si lame mobile.
Lamele in forma de Y mobile, imprastie uniform tot ce a fost taiat anterior (iarba, lemn de padure, etc) pe toata latimea de taiere.
Latime de taiere: 90 cm.
Puterea minima necesara: 7,5 kW.
Structura solida din otel, care asigura o durabilitate in timp a produsului.
Dotat cu transmisie cu angrenaje in baia de ulei.
Roțile din față ușurează direcția și pivotează pentru a preveni utilizarea acesteia; pentru modelele de 90 și 110 cm pot fi blocate pentru o operare mai ușoară pe pantă.
Prin intermediul manivelei poate fi reglata inaltimea de taiere de la 2-7.5 cm.
Pentru imbunatatirea echilibrului masinii in timpul lucrului, puteti comanda optional o greutate de 14 kg care se poate aplica tocatorului de vegetatie BladeRunner.
La montare, aveti nevoie de un prelungitor de 8 cm.