FOARFECA ELECTRICA PE BATERIE LI-ION TIGERCUT 35

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

FOARFECA ELECTRICA PE BATERIE LI-ION TIGERCUT 35

Cod: TIGERCUT35

Foarfeca electrica pe baterie Li-Ion, Tigercut 25 este conceputa pentru profesioniști. Noua serie Tigercut este speciala din toate punctele de vedere. De la materiale de calitate până la mânerul ergonomic din tehnopolimer, diferența se vede și se simte. În plus, toate informațiile de operare sunt disponibile pe ecranul încorporat. Foarfeca Tigercut 35 este incredibila, la fel ca si componentele sale: lama de otel de inalta rezistenta, motorul puternic si taierea progresiva garanteaza o taiere precisa si curata. Bateriile furnizate garantează o durată de lucru de până la 6-8 ore.

Compusa din:

- 2 baterii interschimbabile și reîncărcabile incluse

- Indicator autonomie baterie

- Motor fara perii

- Mâner ergonomic soft-touch

- Tăiere progresivă

- Husa tehnopolimer

- Deschidere dubla a lamelor (25mm / 15mm)

- Lama din otel de inalta rezistenta

Specificatii tehnice:

-   Tensiune de operare: 21 V

-   Baterie Li-ion: 21 V

-   Capacitate baterie: 2,5 Ah

-   Numar de baterii incluse: 2

-   Latime maxima de taiere: 35 mm

-   Latime de taiere (deschidere intermediara): 20 mm

-   Tăiere progresivă: Da

-   Putere maxima: 630 W

-   Greutate (g): 1250 g (cu bateria inclusă)

-   Timp de încărcare: 2 - 2,5 h

-   Autonomie baterie: 3-4h / baterie

-   Motor: fără perii

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

10 produse în aceeași categorie

  • Transportul este gratuit .Produsul se livreaza in ambalajul original de la producator , necesita montare si punere in functiune .Nu contine ulei , benzina sau alte lichide.

    Cu motofoarfeca Honda HHH25S-75ET obții finisaje perfecte pentru că este special concepută pentru a face tunderea precisă atât în grădini cât și în parcuri. De asemenea, motofoarfeca Honda HHH25S-75ET vă permite să lucrați mai mult timp cu vibrații minime.  Comenzile ergonomice confortabile și mânerul reglabil, fac din motofoarfeca Honda HHH25S-75ET o bucurie la utilizare. Alege si tu motofoarfeca Honda HHH25S-75ET și vei simți diferența. Are  vibrații reduse, este ergonomică și poate gestiona toate tipurile de gard viu, oricât ar fi de crescut sau de abundent.

Noua foarfeca electrica pe baterie Li-Ion, este conceputa ca cel mai bun produs al nostru care vă va permite să faceți față oricărei provocări. Cel mai dificil arbust poate fi tăiat fără niciun gând datorită deschiderii mari a lamelor de oțel de până la 40 mm. Bateria vă permit să lucrați cu o autonomie deosebită și în confort. Mânerul ergonomic și sistemul de tăiere progresivă vor face operațiunile de tăiere ușoare, rapide și confortabile. TIGERCUT 40, ca și TIGERCUT 25, are integrat un ecran care vă permite să vizualizați imediat toate informațiile de care aveți nevoie.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Cu motofoarfeca Honda HHH25D-75ET obții finisaje perfecte pentru că este special concepută pentru a face tunderea precisă atât în grădini cât și în parcuri. De asemenea, motofoarfeca Honda HHH25D-75ET vă permite să lucrați mai mult timp cu vibrații minime.  Comenzile ergonomice confortabile și mânerul reglabil, fac din motofoarfeca Honda HHH25D-75ET o bucurie la utilizare. Alege si tu motofoarfeca HondaHHH25D-75ET și vei simți diferența. Are  vibrații reduse, este ergonomică și poate gestiona toate tipurile de gard viu, oricât ar fi de crescut sau de abundenta

Noul aparat de legat via ACTIVE WRAP - X  va fi noul tău prieten fidel de lucru. Proiectat cu 4 setări de legare și echipat cu diferite tipuri de sârmă. Bateria vă permite, de asemenea, să lucrați până la 16 ore. Ușor datorită designului componentelor cu noi materiale inovatoare și ergonomice datorită mânerului soft-touch special realizat. Aparatul de legat via WRAP-X are un afișaj care vă arată toate informațiile de care aveți nevoie în orice moment.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Foarfeca electrica pe baterie Li-Ion, Tigercut 25 este conceputa pentru profesioniști. Noua serie Tigercut este speciala din toate punctele de vedere. De la materiale de calitate până la mânerul ergonomic din tehnopolimer, diferența se vede și se simte. În plus, toate informațiile de operare sunt disponibile pe ecranul încorporat. Foarfeca Tigercut 25 este incredibila, la fel ca si componentele sale: lama de otel de inalta rezistenta, motorul puternic si taierea progresiva garanteaza o taiere precisa si curata. Bateriile furnizate garantează o durată de lucru de până la 6-8 ore

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
    Cu motofoarfeca Honda HHH25D-60ET obții finisaje perfecte pentru că este special concepută pentru a face tunderea precisă atât în grădini cât și în parcuri. De asemenea, motofoarfeca Honda HHH25D-60ET vă permite să lucrați mai mult timp cu vibrații minime.  Comenzile ergonomice confortabile și mânerul reglabil, fac din motofoarfeca Honda HHH25D-60ET o bucurie la utilizare. Alege si tu motofoarfeca HondaHHH25D-60ET și vei simți diferența. Are  vibrații reduse, este ergonomică și poate gestiona toate tipurile de gard viu, oricât ar fi de crescut sau de abundent.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Foarfeca de gard viu pe baterie Honda HHH 36 AXB E60R are motor electric Brushless 36 V DC și lamă de tăiere cu lungime de 600 cm. Foarfeca de gard viu are cadența de tăiere de 3000 tăieri/minut. Alimentarea foarfecii este electrică pe baterie (acumulator). Foarfeca de gard viu pe baterie Honda HHH 36 AXB E60R nu are inclus în preț bateria sau încărcătorul de baterie, acestea se aleg în funcție de necesitățile clientului.