Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
UMK425E2LEET
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 UEET este proiectată pentru a oferi putere și fiabilitate constantă cât și cuplu în cele mai exigente medii. O puteți utiliza cu îndrăzneală în cazul în care nici o altă unealtă nu face față. Motocoasele de umăr Honda sunt extrem de robuste și fiabile. Acestea beneficiază de o transmisie ,, HEAVY DUTY’’ cu o rezistență suplimentară, un cuplu mai bun și o forță ridicată în timpul utilizării.
    Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 UEET este echipată cu un tip special de rulment fără contact. Acest tip de rulmenți sunt renumiți pentru rezistența lor la contaminarea cu praf, fiind atât silențioși cât și cei mai potriviți pentru lucrări grele și ultra-rapide. Motocoasele Honda pot fi utilizate chiar și în medii vitrege. Astfel Honda a dezvoltat o unitate de transmisie specială, rezistentă la șocuri. Motocoasa de umăr Honda UMK 425 E2 UEET a fost astfel concepută pentru a oferi cea mai bună protecție împotriva șocurilor și a prafului, pe timpul utilizării.

Ușor de pornit, echipate cu motoarele în patru timpi silențioase și cu funcționare lină, motocoasele Honda sunt cele mai ușoare și mai compacte de acest tip, având cele mai mici emisii. Au transmisie lină și un ambreiaj anti-vibrații care nu obosesc brațele. Astfel, după ce ai terminat treaba, brațele nu vor fi prea obosite, ci capabile să ridice o ceașcă de ceai sau cafea.
Dacă doriți cu adevărat să vă răsfățați în timp ce lucrați, hamul de spate confortabil, se potrivește perfect în jurul umerilor, deoarece are cinci setări diferite pentru o reglare cât mai potrivită. De asemenea, are o protecție pentru picioare și un sistem de decuplare rapidă pentru un plus de siguranță.

Transmisie: Tijă metalică fixă Grup conic “Heavy Duty”
Ambreiaj: Centrifugal cu vibraţii reduse
Mâner: Tip coarne “Byke”
Cap de tăiere cu fir în dotare: Da – “Tap & Go”
Cuţit metalic în dotare: Da – Cuţit 3 dinţi
Ham de spate în dotare: Profesional – Comfort pe 2 umeri
Dimensiuni (L x l x h): 186 x 67 x 51 cm
Greutate (fără combustibil): 6,28 kg
Nivel de zgomot: 98 dB(A)

Caracteristici tehnice motor:
Motor pe benzină: GX25T
Tip motor: 4 timpi, OHV, 1 cilindru
Putere motor kW/CP: 0,72/0,98
Turaţie maximă motor: 7000 rpm
Pornire: Manuală la sfoară
Capacitate cilindrică: 25 cm³
Capacitate rezervor: 0,58 litri
Capacitate baie de ulei: 0,08 litri
Sistem de răcire: Aer

 

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

131.77 Lei x 4 rate