Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
006932+006933
Informații stoc și comenzi telefonice la 0722.380.320 sau 0747.075.616
sau trimiteți un mail la adresa: magazinonline@profitools.ro
1104,2 €
Cantitate

Mocultor pe benzina, motor 6.5 CP, cutie de viteze cu priza de putere, dotat cu roti de cauciuc, freza pamant.
Motocoasa ROTAKT MF360+GC360 este o versiune a motocultorului multifunctional ROTAKT MF360 echipat cu bara de cosire GC360 (bara de cosire model EUROPA) ce are o latime de taiere de 97 de cm. Motocoasa pe benzina ROTAKT MF360+GC360 este un model versatil datorita posibilitatii de montare ulterior a frezei de pamant, transformand motocoasa intr-un motocultor veritabil de 6.5 CP.
Motocoasa este unul din cele mai rapide si eficiente utilaje cate ajuta in activitatile de gradinarit, fiind adaptabila oricarui tip de teren. Folosind aceasta model de motocositoare vei reusi sa obtii rezultate bune intr-un timp scurt.
Motocositoarea poate fi folosit chiar și în condiții dificile, fiind fiabil și simplu de manevrat chiar și de persoanele fără experiență în utilizarea de motocositoare.
Întreţinerea este simplă şi poate fi făcută de către orice utilizator care nu posedă cunoştinţe tehnice avansate.
Ofera posibilitatea de a atasa accesorii precum: freza de pământ, plug arat, bara de cosire, freza de zăpada, perie, etc.

Producător

Descarcă

Set de livrare / Dotari motocoasa ROTAKT MF360+GC360:
- Ghidon reglabil sus/jos – stanga/dreapta, priza de putere, pe care poate monta bara de cosire sau freza de pamant, si roti mari - 6.00-8, posibilitatea de montare remorca si alte accesorii.
- Bara de cosire GC360 pentru motocultor se caracterizeaza prin transmisia se face prin intermediul prizei de putere din dotarea motocultorului si a cardanului barii de cosire.
- Mecanismul de transmisie este in baie de ulei.
 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare