Filtre active

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Sursă de energie Electric
Faze 1 ph
Cerințe privind aerul 160 m³/h
Putere nominală la intrare 1,55 kW
W 250 P este un aspirator industrial de șlam și beton umed, mic și puternic, conceput pentru activități dificile. A fost realizat cu ajutorul componentelor din oțel inoxidabil de înaltă calitate și motorului puternic protejat de elementul de plutire. Recomandat pentru găurirea, tăierea, măcinarea betonului și colectarea șlamului. Soluțiile ingenioase ușurează lucrul cu W 250 P. Pomparea poate avea loc în același timp cu aspirația. Roțile fără marcaj sunt protejate împotriva perforării și se blochează în față.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Sursă de energie Electric
Faze 1 ph
Cerințe privind aerul  200 m³/h
Putere nominală la intrare 1,85 kW
W 70 P este un aspirator industrial de șlam și beton umed, puternic, conceput pentru cele mai dificile activități. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor componente din oțel inoxidabil de înaltă calitate și o combinație specială de filtru și element de plutire care protejează motorul. În condițiile în care majoritatea aspiratoarelor umede pot gestiona doar apă, W 70 poate gestiona lichide precum șlamul, uleiurile și lichidele de răcire pentru prelucrare. Recomandat pentru găurirea, tăierea, măcinarea betonului și tăiere pereți/sârmă. Soluțiile ingenioase ușurează lucrul cu W 70 P. Pomparea poate avea loc în același timp cu aspirația. Golirea se face prin intermediul unei supape mari în partea de jos pentru o curățare simplă. Roțile fără marcaj sunt protejate împotriva perforării și se blochează în față.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.\
Sursă de energie Electric

Faze 1 ph
Cerințe privind aerul 200 m³/h
Putere nominală la intrare 1,2 kW

W 70 P este un aspirator industrial de șlam și beton umed, rezistent și eficient, conceput pentru activități dificile. De asemenea, este cunoscut pentru durata sa lungă de viață și fără probleme. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor componente din oțel inoxidabil de înaltă calitate și o combinație specială de filtru și element de plutire care protejează motorul. În condițiile în care majoritatea aspiratoarelor umede pot gestiona doar apă, W 70 poate gestiona lichide precum șlamul, uleiurile și lichidele de răcire pentru prelucrare. Recomandat pentru găurirea, tăierea, măcinarea betonului și tăiere pereți/sârmă. Golirea se face prin intermediul unei supape mari în partea de jos pentru o curățare simplă. Roțile fără marcaj sunt protejate împotriva perforării și se blochează în față.