Tun de caldura pe gaz ,15 kW, Dedra DED9941A

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Tun de caldura pe gaz ,15 kW, Dedra DED9941A

Cod: DED9941A

ncalzitor de gaz de inalta calitate al renumitei company DEDRA Polonia . Incalzitoarele cu gaz ofera incalzire instantanee oriunde aveti nevoie cel mai mult. Acestea sunt utilizate pe scara larga in santiere de constructii,in sere si cladiri de animale,unde se asigura o ventilare corespunzatoare a incaperilor,acestea sunt de asemenea utilizate pentru uscarea si dezghetarea si pentru mentinerea temperaturilor pozitive pentruastfel de cerinte. Acestea sunt sursa de dioxid de carbon necesara pentru stocarea pe termen lung produselor vegetale. Sunt dispositive extrem de versatila cu o functionare mai usoara si un nivel inalt de siguranta in utilizare.Siguranta si confortul utilizari sunt asigurate de un intrerupator de siguranta si o inchidere sigura a dispozitivului in cazul unei caderi de tensiune.

Furtun si regulator inclus

Grad de protectie: IP44 
• Putere motor electric: 28W 
• Consum maxim de gaz: 1,22kg / h 
• Capacitate de incalzire: 15kW 
• Debit de aer: 500m3 / h 
• Tensiune retea: 230V / 50Hz

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

10 produse în aceeași categorie

Tunul de caldura DED9946 DEDRA este un dispozitiv de inalta calitate conceput pentru utilizare in spatii nerezidentiale inchise, in depozite, ateliere, santiere si alte zone cu aerisire buna. Se caracterizeaza printr-o structura compacta, eficienta termica si functionare silentioasa. Dispozitivul este echipat cu un ventilator, actionat de un motor electric, care forteaza fluxul de aer si sustine circulatia aerului in camera, crescand in acelasi timp cantitatea de oxigen din camera de ardere, ceea ce creste eficienta arderii gazului. Modelul are o protectie anti-evacuare a gazelor, datorita careia este un dispozitiv sigur de utilizat.9999

Tunul de caldura DED9964AT este un dispozitiv conceput pentru uz interior. Este utilizat pentru incalzirea spatiilor nerezidentiale, cum ar fi ateliere, depozite, hale de productie, sere sau in timpul lucrarilor de renovare si constructie. Incalzitorul este alimentat cu motorina sau motorina usoara. Dispozitivul poate fi utilizat numai in incaperi cu ventilatie eficienta. Carcasa metalica nu se incalzeste nici macar pe o perioada lunga de timp. Protectia termica asigura o functionare sigura. Incalzitorul are un afisaj clar care arata temperatura ambianta si un buton de reglare a temperaturii. Rotile si manerul faciliteaza transportul si depozitarea.

Operarea si eficienta usoara vor contribui la imbunatatirea conditiilor termice din incapere. Ajuta la uscarea cladirii, la accelerarea procesului de legare a betonului, la incalzirea camerei si la dezghetarea masinilor sau a echipamentelor de constructie in timpul ingheturilor. Datorita rotilor si manerului de pe partea din spate a dispozitivului, miscarea incalzitorului este extrem de simpla si permite amplasarea acesteia acolo unde este in prezent necesara.

Tunul de caldura DED9953A este un dispozitiv conceput pentru uz interior. Este utilizat pentru incalzirea spatiilor nerezidentiale, cum ar fi ateliere, depozite, hale de productie, sere sau in timpul lucrarilor de renovare si constructie. Incalzitorul este alimentat cu motorina sau motorina usoara. Dispozitivul poate fi utilizat numai in incaperi cu ventilatie eficienta. Carcasa metalica nu se incalzeste nici macar pe o perioada lunga de timp. Protectia termica asigura o functionare sigura. Incalzitorul are un afisaj clar care arata temperatura ambianta si un buton de reglare a temperaturii. Rotile si manerul faciliteaza transportul si depozitarea.

Aplicatii posibile:
- Medii inchise
- Agricultura-Constructii-Garaje-Magazine-Case-Birouri-Crame-Depozite
- Recomandate pentru zugravi, faiantari, instalatori etc.

- Caldura instantanee
- Fara consum de oxigen
- Fara fum, fara miros, fara umezeala
- Zgomot scazut
- Eficienta100%
- Pentru aeroterme, caldura variabila, in 4 trepte
- Motor cu protectie termica
- Elemente de incalzire din otel inoxidabil
- Aerotermele sunt prevazute cu termostat pentru a evita supraincalzirea
- Termostat de camera inclus pentru aeroterme.
- Constructie robusta si fiabila.

Model robust, constructie din otel rezistent Maner usor de montat, asigura manevrabilitate facila Termostat reglabil 9 treptede temperatura ce determina economisirea combustibilului prin adaptarea la necesarul de energie termica a momentului.Cu oprire si pornire automata Aprindere electrica Alegerea economica in medii industriale, comerciale, constructii sau agricole Ventilator cu turatie mare pentru o circulatie maxima a caldurii Nu sunt indicate pentru spatii de depozitare cu materiale usor inflamabile

- Echipat cu sistem de protectie pentru prevenirea supraincalzirii
- Reglarea temperaturi

- Compresor de aer rotativ
- Camera de ardere racita
- Rezervor standard
- Constructie robusta si fiabila

- Se poate utiliza si in exterior datorita clasei de protectie IPX4D
- Maner pentru transportul facil al echipamentului
- Volum mare de aer circulat
- Intretinere usoara

- Echipat cu sistem de protectie pentru prevenirea supraincalzirii

- Compresor de aer rotativ
- Camera de ardere racita
- Rezervor standard
- Constructie robusta si fiabila
- Se poate utiliza si in exterior datorita clasei de protectie IPX4D
- Maner pentru transportul facil al echipamentului
- Volum mare de aer circulat
- Intretinere usoara