Freza dubla RINALDI MINIBI 34 cm
    Freza dubla RINALDI MINIBI 34 cm

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Freza dubla RINALDI MINIBI 34 cm

Cod: MINIBI34

Freza dubla MINIBI este freza dubla cu spatiu liber lasat intre cele 2 unitati de frezare.

A fost conceputa pentru a permite agricultorilor sa frezeze solul pe 2 randuri, avand pe mijloc rasadul de planta. Prin aceasta metoda, facem practic concomitent o ierbicidare mecanica a solului dar si afanam pamantul pentru a permite apei, aerului si substantelor nutritive, sa ajunga la radacina plantelor.

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Atasabil motocultivatoarelor BCS cu putere mai mare de 8 CP.
Plugul rotativ este si freza de pamant si plug, integrand ambele
operatiuni intr-una singura, lasand solul pregatit pentru semanare.
Este utilajul ideal pentru refacerea peluzelor cu gazon sau pentru cultivarea solurilor din gradini.
Se poate folosi si pentru formarea brazdelor, prin treceri multiple.


Masina de tuns gazon cu sac colector pentru motocultor BCS 56 cm x 4.0 - masina de tuns gazon si iarba pentru motocultoare care sunt dotate cu roti 4.0-10 si sac colector frontal de 60 l, ce poate fi utilizată cu colector sau fără colector.
Masina de tuns gazon si iarba cu sac colector BCS 56 cm nu este recomandată pentru motocultoare cu motor Diesel.
Latimea de lucru: 56 cm

Compatibil cu toate motocultoarele BCS.

Este prevazut cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic si cu bara de stropit pomi si vie 4+4 jeturi.

Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultivator

Este dotat cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza de putere a motocultorului cu doua roti pneumatice cu ecartament reglabil, sezut pentru condus incorporat, filtru extern la aspiratie.

In functie de accesoriile utilizate poate fi folosit la stropirea si ierbicidarea: straturilor de legume si zarzavat, vitei de vie, pomilor fructiferi, pepinierilor, cultura mare, etc.

Pentru roti 5.0-10; 6.5/80-12.
Tocator cu o singura lama de 80 cm, poate fi folosit in zone industriale, necultivate sau pentru intretinerea spatiilor verzi.
Inaltimea de taiere se ajusteraza cu ajutorul distantierelor.
Are un separator posterior care asigura o descarcare si separare usoara pe sol.
Frana automata cu lama conform standardului EN 12733
Tocatorul BCS 80 HD SILENT are osie oscilanta  pentru a urma conturul pe sol si roti pivotante in fata pentru buna manevrabilitate.

Aeratorul AER2005 este dotat cu un arbore orizontal, pe care sunt montate cutitele de aerare oscilante. Arborele orizontal are o viteza mare de rotatie. Aeratorul se foloseste pentru a elimina muschi, buruieni, radacini, si depozite mici formate pe gazon asigurand o permeabilitate mai buna a solului. Depozitele formate pe gazon nu permit infiltrarea aerului si a luminii la radacina gazonului. Cutitele de taiere, mai realizeaza si un canal fin in sol, la distante regulate, care lasa ca apa, aerul, ingrasamantul, mineralele si substantele nutritive sa patrunda nestingherit in sol, direct la radacina gazonului, astfel incat, valoroasele microorganisme sa isi poata desfasura activitatile lor si sa se stabileasca in sol, protejate de caldura si de vreme.

Aeratorul AER2005 poate fi furnizat in 3 latimi de lucru de 60 – 80 – 100 cm.

Deasemenea aeratoarele AER2005 pot fi comandate si cu colector.

Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd.
Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat
Sapele intra pe rand un sol, una cate una si acest lucru permite un minim de utilizare a energiei din partea motocultivatorului si durata lor de viata este mai mare, deoarece lucreaza doar ca se afunda.
 Sapa cu cazmale nu este tractata de motocultivator, ci mai degraba ajuta la avansarea motocultivatorului avand in vedere ca sapa cu cazmale este singurul instrument care poate lucra in soluri umede, deoarece motocultivatorul nu este in pericol de a fi impotmolit (in cazul in care tractiunea la rotile motocultivatorului este una minima). Chiar si pe teren inclinat il pastreaza intr-o pozitie stabila. In plus, se reduce consumul de carburant in comparatie cu tipul conventional de prelucrare: aratura, frezare, scarificare...
Nu formeaza stratul compact si impermeabil de sol, care impiedica atat o dezvoltare mai mare a radacinilor, cat si fluxul regulat de apa, asa ca nu declanseaza fenomene periculoase de alunecare a solului lucrat, in special pe coline si in panta.
Garanteaza intotdeauna rotirea sapelor si prin urmare, permite atat o aerare mai rapida a solului cat si eliminarea de la radacini, a buruienilor daunatoare.
Nu necesita efort de tractiune sau de franare de la motocultivator si poate fi utilizat pe o panta abrupta, fara nicio problema si in conditii de siguranta deplina.

Este un mini sistem de infoliat baloti cilindrici, adaptabila motocultivatoarelor / motocositoarelor. A fost conceputa sa lucreze in spatii mici, inguste sau pe zonele de colina si de munte. Este conceputa pentru a se cupla la motocultivatoarele / motocositoarele monoaxiale dar exista la cerere si o varianta actionata de un motor electric. Infolierea se realizeaza in mod complet automatizat. Operatorul trebuie doar sa seteze numarul de infolieri / balot si sa actioneze maneta de start. Dupa ce se realizeaza infolierea, masina se opreste automat.

Este o perie profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea periei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Elementele de periere sunt realizate dintr-un plastic special, cu rezistenta indelungata la uzura. Deasemenea, elementele de periere sunt schimbabile individual, inlocuirea lor facandu-se cu mare usurinta. Elementele de periere, sunt dispuse pe cilindru in diverse unghiuri astfel perierea sa fie uniforma si sa se acopere integral suprafata periata.
Peria de curatat poate fi intrebuintata atat iarna, la indepartarea zapezii, cat si in restul anotimpurilor, la periatul si curatatul aleilor, parcarilor de praf, pietris, frunze...
Inaltimea de lucru a periei poate fi reglata.
Peria poate fi reglata in trei unghiuri diverse de lucru.
Colectorul periei se poate demonta pentru lucru fara colector (la zapada).

Compatibila cu toate motocultoarele cu sistem de fixare cu bolt.
Scaun confortabil si reglabil pe orizontala, dotat cu cutie depozitat scule
Protap detasabil pentru a putea fi transportata in conditii optime.
Obloanele se desfac pe toate laturile
Cuva este basculabila manual.
Sistem dublu de franare pe saboti: frana de picior si frana de mana (de stationare)
Suspensie pe foi de arc, rezistenta la socuri si greutati mari.
Roti pneumatice cauciuc 4.00-12

Remorcile nu se livreaza prin curier .
Se pot ridica personal de la magazinul nostru sau transportate cu masinile noastre de distributie in functie de distanta .
Nu se vand decat montate si puse in functiune.

Cu aceasta masina, care este deosebit de indicata la spatii mai restranse, puteti freza solul, puteti ingropa pietre sau alte materiale la o adancime intre 12 si 15 cm., toate acestea la o singura operatiune, obtinandu-se in acest fel un sol vegetal macinat si compactat.
Pentru situatii particulare de muncă și de stres mecanic puternic în prezența de pietrelor, masina de ingropat pietre este echipata cu un sistem de ambreiaj care protejeaza aparatul de la rupere în caz de blocare sau de altă natură.