Freza nivelatoare compactoare EL 100R pentru utila BCS

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Freza nivelatoare compactoare EL 100R pentru utila BCS

Cod: 039.1000+011.019+92290825

Este foarte potrivita la pregatirea solului din curti, gradini, terenuri sportive, plantatii de legume, sau oriunde este necesar nivelatul perfect al solului, chiar si pe portiuni restranse.
Cutitele de frezare sunt verticale.
Contine rulou standard si lama nivelatoare.

Latime de lucru: 100 cm
Rulou compactor: 110 cm
Putere necesara: 12-14 
Greutate proprie: 100 Kg

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

  • Transportul este gratuit pentru coletele mici si livrate in orasele cu sediu Fan Courier sau Dragon Star . O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport..Pentru alta modalitate de transport solicitati oferta de pret.

  • Cu tocatorul de crengi BIO 100 se pot toca crengi cat si diverse deseuri lemnoase cu ajutorul unui sistem care taie si feliaza pana la 7 - 8 cm, in diametru prin intermediul unei lame centrale.
  • Un sistem macina in diametru   pana la 3 cm prin intermediul a 28 de cutite reversibile .
  • Este echipat cu tije destinate pentru diverse tipuri de tocare umed/ uscat.
  • Modelul BIO 100 este echipat cu 2 sisteme de maruntire cat si cu 2 palnii de introdus material.
  • Productivitatea acestui tocator intr-o singura ora este de 4 - 6 mc/ora .
  • Este dotat cu 2 roti destinate pentru o deplasare mult mai usoara a utilajului.
  • Greutatea tocatorului BIO 100 este de 110 kg.

Mașina de tuns cu un singur rotor cu lame mobile RollerBlade este atașamentul ideal pentru curățarea sau întreținerea grea a terenurilor necultivate, pământul forestier și a parcurilor sau, de asemenea, pentru eliminarea resturilor vegetale sau pentru controlul buruienilor între rânduri.
Dispunând de transmisie cu angrenaje în baie de ulei și o structură solidă din oțel care asigură durabilitatea în timp, rotorul unic de tăiere este montat pe rulmenți care pot rezista cu ușurință chiar și la cele mai grele eforturi.
Lamele Y pulverizează mărăcinii, lemnul dur, vițele de vie etc, distribuindu-le uniform pe întreaga lățime de tăiere. În mod opțional, este posibil să asamblați lame de tuns iarba pentru a utiliza RollerBlade ca mașină de tuns iarba rurală.
Înălțimea de tăiere poate fi reglată ușor și continuu, de la 1,2 la 5,5 cm (în configurație standard), printr-o singură manivelă. Dotarea standard a RollerBlade include rola anti-scalp spate, în timp ce deschiderea frontală largă, protejată de clapete de oțel rezistente, face ca fluxul de material să fie mai ușor tocat.
Tocătorul de vegetație BCS ROLLERBLADE cu lățimea de 75 CM, cu cilindru compactor care reglează tăierile este potrivit pentru diferite utilaje BCS. Nu are în dotare roți anterioare.

Aeratorul AER2005 este dotat cu un arbore orizontal, pe care sunt montate cutitele de aerare oscilante. Arborele orizontal are o viteza mare de rotatie. Aeratorul se foloseste pentru a elimina muschi, buruieni, radacini, si depozite mici formate pe gazon asigurand o permeabilitate mai buna a solului. Depozitele formate pe gazon nu permit infiltrarea aerului si a luminii la radacina gazonului. Cutitele de taiere, mai realizeaza si un canal fin in sol, la distante regulate, care lasa ca apa, aerul, ingrasamantul, mineralele si substantele nutritive sa patrunda nestingherit in sol, direct la radacina gazonului, astfel incat, valoroasele microorganisme sa isi poata desfasura activitatile lor si sa se stabileasca in sol, protejate de caldura si de vreme.

Aeratorul AER2005 poate fi furnizat in 3 latimi de lucru de 60 – 80 – 100 cm.

Deasemenea aeratoarele AER2005 pot fi comandate si cu colector.

Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd.
Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat
Sapele intra pe rand un sol, una cate una si acest lucru permite un minim de utilizare a energiei din partea motocultivatorului si durata lor de viata este mai mare, deoarece lucreaza doar ca se afunda.
 Sapa cu cazmale nu este tractata de motocultivator, ci mai degraba ajuta la avansarea motocultivatorului avand in vedere ca sapa cu cazmale este singurul instrument care poate lucra in soluri umede, deoarece motocultivatorul nu este in pericol de a fi impotmolit (in cazul in care tractiunea la rotile motocultivatorului este una minima). Chiar si pe teren inclinat il pastreaza intr-o pozitie stabila. In plus, se reduce consumul de carburant in comparatie cu tipul conventional de prelucrare: aratura, frezare, scarificare...
Nu formeaza stratul compact si impermeabil de sol, care impiedica atat o dezvoltare mai mare a radacinilor, cat si fluxul regulat de apa, asa ca nu declanseaza fenomene periculoase de alunecare a solului lucrat, in special pe coline si in panta.
Garanteaza intotdeauna rotirea sapelor si prin urmare, permite atat o aerare mai rapida a solului cat si eliminarea de la radacini, a buruienilor daunatoare.
Nu necesita efort de tractiune sau de franare de la motocultivator si poate fi utilizat pe o panta abrupta, fara nicio problema si in conditii de siguranta deplina.

Perie de curăţat reglabilă, cu 3 unghiuri de lucru, cu peri din fibră specială, pentru curăţire generală şi înlăturarea zăpezii. 
Se remarca prin usurinta de instalare si folosire.
Pentru motocultoare BCS de min. 6,0 CP.
Latime perie rotativa - 80 cm

Cu cilindru compactor care reglează tăierile este potrivit pentru diferite utilaje BCS.
Nu are în dotare roți anterioare.
Tocatorul cu un singur rotor cu lame mobile RollerBlade este atașamentul ideal pentru curățarea sau întreținerea grea a terenurilor necultivate, pământului forestier și a parcurilor, pentru eliminarea resturilor vegetale sau pentru controlul buruienilor între rânduri.
Înălțimea de tăiere poate fi reglată ușor și continuu, de la 1,2 la 5,5 cm (în configurație standard), printr-o singură manivelă.
Dotarea standard a RollerBlade include rola anti-scalp spate, în timp ce deschiderea frontală largă, protejată de clapete de oțel rezistente, face ca fluxul de material să fie mai ușor tocat.

Este o turbina de zapada profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea turbinei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Turbina de zapda BCS, este de mare putere, datorita prizei de putere de rotatie mare a motocultivatorului. Poate arunca zapada pana la 15 m. departare.
Deflectorul din dotarea turbinei este orientabil 180°, astfel incat sa putem orienta zapada expulzata fie in fata, fie in laterale.
Latimea de lucru a turbinei de zapada este 70 cm

Este o perie profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea periei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Elementele de periere, sunt dispuse pe cilindru in diverse unghiuri astfel perierea sa fie uniforma si sa se acopere integral suprafata periata.
Peria de curatat poate fi intrebuintata atat iarna, la indepartarea zapezii, cat si in restul anotimpurilor, la periatul si curatatul aleilor, parcarilor de praf, pietris, frunze...
Inaltimea de lucru a periei poate fi reglata.
Peria poate fi reglata in trei unghiuri diverse de lucru.

Este prevazut cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic si cu bara de ierbicidat de 4 metri. Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultor (BCS CUPLA REM) Este dotat cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza de putere a motocultorului cu doua roti pneumatice cu ecartament reglabil, sezut pentru condus incorporat, filtru extern la aspiratie. Capacitatea cisternei este de 200 litri fabricata din polietilena. Dimensiuni (cm): 220x70x100.
Pentru motocultivatoare cu putere mai mare de 10 CP.  Compatibil cu toate motocultoarele BCS. In functie de accesoriile utilizate poate fi folosit la stropirea si ierbicidarea: straturilor de legume si zarzavat, vitei de vie, pomilor fructiferi, pepinierilor, cultura mare, etc.

Pentru motocultivatoare cu putere mai mare de 10 CP.
Este prevazut cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic.
Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultivator.
Este dotat cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza
de putere a motocultivatorului cu doua roti pneumatice cuecartament reglabil,  sezut pentru condus incorporat, filtru extern
la aspiratie. Capacitatea cisternei este de 200 litri fabricata din fibra de sticla.
Dimensiuni (cm): 220x70x100
Dotat cu atasament curbat pentru prinderea la motocultivator
Dotat cu bara pentru stropit pomi si vita de vie 4+4 jeturi
Dotat cu bara pentru ierbicidat 4m cu 9 jeturi

Faciliteaza drenarea solului si reduce riscul de scurgere a pantelor, deoarece sapa cu cazmale nu creeaza acel sol dur sub terenul lucrat, o caracteristica negativa a altor utilaje rotative sau remorcate. Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd. Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat