Freza cu ingropare de pietre Condor 70L pentru utilaje BCS
    Freza cu ingropare de pietre Condor 70L pentru utilaje BCS

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Freza cu ingropare de pietre Condor 70L pentru utilaje BCS

Cod: 071.700+020.019+92290825

Cu aceasta masina, care este deosebit de indicata la spatii mai restranse, puteti freza solul, puteti ingropa pietre sau alte materiale la o adancime intre 12 si 15 cm., toate acestea la o singura operatiune, obtinandu-se in acest fel un sol vegetal macinat si compactat.
Pentru situatii particulare de muncă și de stres mecanic puternic în prezența de pietrelor, masina de ingropat pietre este echipata cu un sistem de ambreiaj care protejeaza aparatul de la rupere în caz de blocare sau de altă natură.

Latime de lucru: 70cm
Rulou Compactor: 82cm
Putere necesara: 10 - 14
Greutate propie: 96 Kg

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Masina de tuns gazon si iarba dotată cu sac colector frontal de 160 l, poate fi utilizată cu colector sau fără colector.
Masina tuns gazon cu sac colector BCS 100 cm recomandata toata gama de motocultoare cu motor de peste 7.5kW(10CP)
Pentru Roti 5.00-10 si 6.5/80-12 si Tera Tyre)
La montare sunt necesare 2 prelungitoare de 8 cm - 92290829

Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd.
Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat
Sapele intra pe rand un sol, una cate una si acest lucru permite un minim de utilizare a energiei din partea motocultivatorului si durata lor de viata este mai mare, deoarece lucreaza doar ca se afunda.
 Sapa cu cazmale nu este tractata de motocultivator, ci mai degraba ajuta la avansarea motocultivatorului avand in vedere ca sapa cu cazmale este singurul instrument care poate lucra in soluri umede, deoarece motocultivatorul nu este in pericol de a fi impotmolit (in cazul in care tractiunea la rotile motocultivatorului este una minima). Chiar si pe teren inclinat il pastreaza intr-o pozitie stabila. In plus, se reduce consumul de carburant in comparatie cu tipul conventional de prelucrare: aratura, frezare, scarificare...
Nu formeaza stratul compact si impermeabil de sol, care impiedica atat o dezvoltare mai mare a radacinilor, cat si fluxul regulat de apa, asa ca nu declanseaza fenomene periculoase de alunecare a solului lucrat, in special pe coline si in panta.
Garanteaza intotdeauna rotirea sapelor si prin urmare, permite atat o aerare mai rapida a solului cat si eliminarea de la radacini, a buruienilor daunatoare.
Nu necesita efort de tractiune sau de franare de la motocultivator si poate fi utilizat pe o panta abrupta, fara nicio problema si in conditii de siguranta deplina.

Acest accesoriu de motocultor este ideal pentru intretinerea terenurilor necultivate, a pasunilor forestiere, a parcurilor, poate fi utilizat si pentru eliminarea reziduurilor de taiere sau pentru a elimina buruienile dintre randuri.
Este echipat rotor monobloc care este unic in taiere si care poate fi montat pe rulmentii care pot suporta cu usurinta chiar si cele mai dure solicitari si are incluse si lame mobile.
Lamele in forma de Y mobile, imprastie uniform tot ce a fost taiat anterior (iarba, lemn de padure, etc) pe toata latimea de taiere.
Latime de taiere: 110 cm.
Puterea minima necesara: 8,5 kW.
Structura solida din otel, care asigura o durabilitate in timp a produsului.
Dotat cu transmisie cu angrenaje in baia de ulei.
Roțile din față ușurează direcția și pivotează pentru a preveni utilizarea acesteia; pentru modelele de 90 și 110 cm pot fi blocate pentru o operare mai ușoară pe pantă.
Prin intermediul manivelei poate fi reglata inaltimea de taiere de la 2-7.5 cm.
Pentru imbunatatirea echilibrului masinii in timpul lucrului, puteti comanda optional o greutate de 14 kg care se poate aplica tocatorului de vegetatie BladeRunner.
La montare, aveti nevoie de un prelungitor de 8 cm.

  • Transportul este gratuit pentru coletele mici si livrate in orasele cu sediu Fan Courier sau Dragon Star . O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport..Pentru alta modalitate de transport solicitati oferta de pret.

  • Cu tocatorul de crengi BIO 100 se pot toca crengi cat si diverse deseuri lemnoase cu ajutorul unui sistem care taie si feliaza pana la 7 - 8 cm, in diametru prin intermediul unei lame centrale.
  • Un sistem macina in diametru   pana la 3 cm prin intermediul a 28 de cutite reversibile .
  • Este echipat cu tije destinate pentru diverse tipuri de tocare umed/ uscat.
  • Modelul BIO 100 este echipat cu 2 sisteme de maruntire cat si cu 2 palnii de introdus material.
  • Productivitatea acestui tocator intr-o singura ora este de 4 - 6 mc/ora .
  • Este dotat cu 2 roti destinate pentru o deplasare mult mai usoara a utilajului.
  • Greutatea tocatorului BIO 100 este de 110 kg.

Perie rotativa de maturat si curatat zapada pentru motocultoare BCS.
Perie de curatat reglabila cu peri din fibra speciala, pentru curatire generala si inlaturarea zapezii.
Peria de zapada se foloseste la maturarea si indepartarea zapezii de pe trotuare, alei, strazi.
Insertie metalica.
Se remarca prin usurinta in instalare si folosire.
Este propulsata de motor BCS.
Latime perie rotativa - 100 cm.

Este o perie profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea periei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Elementele de periere sunt realizate dintr-un plastic special, cu rezistenta indelungata la uzura. Deasemenea, elementele de periere sunt schimbabile individual, inlocuirea lor facandu-se cu mare usurinta. Elementele de periere, sunt dispuse pe cilindru in diverse unghiuri astfel perierea sa fie uniforma si sa se acopere integral suprafata periata.
Peria de curatat poate fi intrebuintata atat iarna, la indepartarea zapezii, cat si in restul anotimpurilor, la periatul si curatatul aleilor, parcarilor de praf, pietris, frunze...
Inaltimea de lucru a periei poate fi reglata.
Peria poate fi reglata in trei unghiuri diverse de lucru.
Colectorul periei se poate demonta pentru lucru fara colector (la zapada).

Pentru motocultivatoare cu putere mai mare de 10 CP.
Compatibil cu Modelele BCS: 740; 750;

Este prevazuta cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic.
Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultivator.
Este dotata cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza de putere a motocultivatorului cu doua roti pneumatice cu ecartament reglabil, sezut pentru condus incorporat, filtru extern la aspiratie.

Faciliteaza drenarea solului si reduce riscul de scurgere a pantelor, deoarece sapa cu cazmale nu creeaza acel sol dur sub terenul lucrat, o caracteristica negativa a altor utilaje rotative sau remorcate. Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd. Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat

Semănătoarea 3 rânduri MODEL SMB este compatibilă cu orice tip de motocultivator BCS.

Semănătoarea 3 rânduri MODEL SMB este o semănătoare de înaltă precizie, având în vedere că distribuția semințelor se face cu un disc alveolat ce garantează căderea unei singure semințe. Semănătoarea 3 rânduri MODEL SMB are distanța reglabilă între rânduri.

Semănătoarea 3 rânduri MODEL SMB se poate comanda atât pentru semințe mici: morcov, ceapă, varză, sfeclă, sorg, soia, verdețuri, plante medicinale, etc., cât și pentru semințe mari: porumb, mazăre, fasole, etc.

Dacă se comandă semănătoarea 3 rânduri MODEL SMB pentru semințe mici, atunci se va primi distribuitorul de semințe mici + 3 discuri alveolate din aluminiu la alegere, iar dacă se comandă pentru semințe mari, atunci se va primi distribuitorul de semințe mari + 3 discuri alveolate din cauciuc siliconat.

Compatibila cu orice tip motocultivator BCS.

Semanatoare de inalta precizie, avand in vedere ca distributia semintelor se face cu un disc alveolat ce garanteaza caderea unei singure. Distanta reglabila intre randuri.

Semanatoarea se poate comanda atat pentru seminte mici: morcov, ceapa, varza, sfecla, sorg, soia, verdeturi, plante medicinale, etc., cat si pentru seminte mari: porumb, mazare, fasole, etc.

Daca se comanda pentru seminte mici, atunci se va primi distribuitorul de seminte mici + 3 discuri alveolate din aluminiu la alegere, iar daca se comanda pentru seminte mari, atunci se va primi distribuitorul de seminte mari + 3 discuri alveolate din cauciuc siliconat.

La cerere, semanatoarea se poate comanda cu distribuitori si pentru seminte mici si pentru seminte mari. In acest caz se va achizitiona si cate un “kit seminte mari”, pentru fiecare element de semanare.

Mașina de tuns cu un singur rotor cu lame mobile RollerBlade este atașamentul ideal pentru curățarea sau întreținerea grea a terenurilor necultivate, pământul forestier și a parcurilor sau, de asemenea, pentru eliminarea resturilor vegetale sau pentru controlul buruienilor între rânduri.
Dispunând de transmisie cu angrenaje în baie de ulei și o structură solidă din oțel care asigură durabilitatea în timp, rotorul unic de tăiere este montat pe rulmenți care pot rezista cu ușurință chiar și la cele mai grele eforturi.
Lamele Y pulverizează mărăcinii, lemnul dur, vițele de vie etc, distribuindu-le uniform pe întreaga lățime de tăiere. În mod opțional, este posibil să asamblați lame de tuns iarba pentru a utiliza RollerBlade ca mașină de tuns iarba rurală.
Înălțimea de tăiere poate fi reglată ușor și continuu, de la 1,2 la 5,5 cm (în configurație standard), printr-o singură manivelă. Dotarea standard a RollerBlade include rola anti-scalp spate, în timp ce deschiderea frontală largă, protejată de clapete de oțel rezistente, face ca fluxul de material să fie mai ușor tocat.
Tocătorul de vegetație BCS ROLLERBLADE cu lățimea de 75 CM, cu cilindru compactor care reglează tăierile este potrivit pentru diferite utilaje BCS. Nu are în dotare roți anterioare.