Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
MP550
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.

PRESA DE BALOTAT de dimensiuni mici, cu baloti rotunzi – Model MP 5
Atasabila motocultivatoarelor BCS
Necesita un motocultivator cu putere de minimum 9 CP.
Modele de BCS compatibile cu presa: BCS 720 PS GX270; BCS 620 GX270; BCS 615SL GX270;
BCS 740 PS cu GX390, BCS 740 PS Diesel; BCS 750 PS cu GX390; BCS 750 PS Diesel;
(La cerere, putem aduce presa de balotat si pentru alte marci de motocultivatoare)

Ideala pentru zonele de colina si de munte. Presa de balotat  MP 550 este unica presa de balotat din lume, care este adaptabila motocultivatoarelor / motocositoarelor.
Pentru caracteristicile ei de manevrabilitate, inaltime redusa si centrul de greutate foarte jos, este specifica pentru zonele de coline si de munte. Efectueaza presarea fanului prin rulare, formand baloti cilindrici. Datorita dispunerii in fata motocultivatorului / motocositoarei, unitatea de balotat are o aderenta foarte buna si la urcare. Masina produce in medie la fiecare 40 de secunde un balot de fan cu greutatea de 20/25 kg., pentru o productie totala pe ora de aproximativ 1500 kg. de fan.
Legarea este efectuata cu o plasa rezistenta la razele ultraviolete. Balotul rezultat este definit ca “inima moale”, dupa cum centrul este mai putin presat, permitand fanului o buna transpiratie si eliminand orice mucegai, in timp ce in afara este mult mai presat, cu scopul de a obtine un strat de impermeabilizare pentru scopuri de protectie. Presarea care se produce fara taieturi, mentine intacta calitatea fanului si retine in balot toate florile si semintele.

 

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

692.80 Lei x 24 rate