Barcă pneumatică cu podina din aluminiu Honda Honwave T35-AE2, 3.53 metri
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
T35-AE3
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Produsul se livreaza in cutie demontat , fara ulei , benzina sau alte lichide . Necesita montare si punere in functiune !!!
  • Bărcile gonflabile cu podina din aluminiu Honda Honwave T35-AE2, 3.53 metri, sunt uşoare, portabile şi perfecte pentru excursii pe lacuri sau pe mare. Toate modelele Honwave sunt construite folosind un PVC de lungă durată şi de înaltă calitate şi asigurand în acelaşi timp utilitate şi divertisment.
    Gama Honwave Aluminium deck (de la 2,5 m până la 4 m) sunt ambarcaţiuni ideale pentru orice activitate nautică. Robuste şi gata de utilizare, bărcile gonflabile cu podina din aluminiu Honda Honwave T35-AE2, 3.53 metri, cu flotabilitate extra-mărită, garantează călătorii line şi sigure de fiecare dată.
    Segmentele din aluminiu ale podinei sunt numerotate, pentru a asigura o ansamblare facilă şi rapidă, iar modelele mai mici, pot fi depozitate într-un sac unic, astfel încât să le puteţi lua cu dumneavoastră peste tot.

Caracteristici tehnice:
Lungime totală externă 353 cm
Lăţime totală externă 170,5 cm
Lungime interioară 244 cm
Lăţime interioară 80,5 cm
Diametrul tubului gomflat 45 cm
Dimensiune la pachet 122 x 72 x 43 cm
Greutate netă 73 kg
Puterea maximă a motorului cu care se poate dota 20 CP
Capacitate pasageri(Adulţi / Copii 5 / –
Greutate maximă de încărcare 700
Camere 3 + chilă
Podină Aluminiu
Categorie C

 

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

81.49 Lei x 24 rate