Barcă pneumatică cu podina din aluminiu Honda Honwave T25-AE2, 2.5 metri
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
T25-AE3
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit pentru coletele mici si livrate in orasele cu sediu Fan Courier sau Dragon Star . O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport..Pentru alta modalitate de transport solicitati oferta de pret.
  • Motorul nu este inclus in pret , se cumpara separat.
  • Produsul se livreaza in cutie demontat , fara ulei , benzina sau alte lichide . Necesita montare si punere in functiune !!!
  • Bărcile pneumatice cu podina segmentată Honda Honwave T25-AE2, 2.5 metri, sunt uşoare, portabile şi perfecte pentru excursii pe lacuri sau pe mare. Toate modelele Honwave sunt construite folosind un PVC de lungă durată şi de înaltă calitate şi asigurând în acelaşi timp utilitate şi divertisment.
  • Gama Honwave Slatted deck (de la 2 m până la 2,5 m) sunt compacte şi ultra-uşoare, fiind ideale pentru excursii de călătorie, excursii de pescuit sau pur şi simplu pentru mici croaziere de plăcere. Cu un diametru mai mare al tubului de plutire, bărcile pneumatice cu podina segmentată Honda Honwave T25-AE2, 2.5 metri, asigură o flotabilitate şi o stabilitate superioară. Împachetarea şi depozitarea, pot fi realizate de o singură persoană în doar câteva minute. Este un model foarte eficient şi convenabil.

Producător

Caracteristici tehnice:
Lungime totala externa 250 cm
Latime totala externa 156 cm
Lungime interioar? 153 cm
Latime interioara 68 cm
Diametrul tubului gomflat 43,5 cm
Dimensiune la pachet 112 x 65 x 38 cm
Greutate net? 45 kg
Puterea maxim? a motorului cu care se poate dota 6 CP
Capacitate pasageri (Adul?i / Copii) 3 / –
Greutate maxima de încarcare 440
Camere 3 + chil?
Podina Aluminiu
Categorie C

No customer reviews for the moment.

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

239.25 Lei x 4 rate