Masina de tuns iarba Honda HRD 536K4 QXEH

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Masina de tuns iarba Honda HRD 536K4 QXEH

Cod: HRD536K4QXEH

Transportul este gratuit .Tractorasul se livreaza in ambalajul original de la producator , necesita montare si punere in functiune .Nu contine ulei , benzina sau alte lichide.

Caracteristici tehnice:

 

Motor pe benzina

Honda GXV 160

Tip motor

4 timpi, OHV, 1 cilindru

Putere motor kW/CP

3,2 / 4,3 (la 3600 RPM)

Pornire

Manuala la sfoara

Capacitate cilindrica

163 cm³

Capacitate rezervor benzina

1,5 litri

Capacitate baie de ulei

0,65 litri

Carcasa de taiere

Din “Aluminiu”

Nu rugineste + Greutate redusa

Sistem Roto-stop ® blocarea lamei prin ambreiaj + Golire cos fara a opri motorul

Da

Latimea de taiere

53 cm (cu o lama de taiere)

Inaltimea de taiere

Intre 1,4 si 5,2 cm

– in 5 trepte

Reglarea inaltimii de taiere

In 4 puncte

Sistem Versamow ® de trecere rapida la “Mulching”

-

Transmisie

Autopropulsat cu 1 viteza

Viteza de avansare

Fixa la 1,2 m/s

Capacitate sac colector

80 litri

Dimensiuni : L x l x h

166 x 57 x 102 cm

Greutate

53,5 Kg

Nivel acustic garantat

98 dB

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

3 produse în aceeași categorie

  • Transportul este gratuit .Produsul se livreaza in ambalajul original de la producator , necesita montare si punere in functiune .Nu contine ulei , benzina sau alte lichide

  • Mașina de tuns gazon gama “IZY” Honda HRN 536 C VYEA, 53 cm lățimea de tăiere, este ușoară și versatilă. Înălțimea de tăiere poate fi setată pe șase poziții diferite pentru o performanță optimă. Masa de tăiere din oțel presat, acoperit cu pulbere, este ușoară pentru manevrabilitate, în timp ce este extrem de dură și rezistentă la deteriorarea provocată de coroziune și razele UV. Disponibile cu un control de viteză variabil SMART Drive®, proiectat ergonomic, toate mașinile de tuns gazon din gama Izy sunt ușor de utilizat și de controlat. Mașina de tuns gazon gama “IZY” Honda HRN 536 C VYEA, 53 cm lățimea de tăiere dispune de tehnologia Roto-Stop®, astfel încât puteți opri lama fără a opri motorul. Acest lucru este ideal atunci când trebuie să parcurgeți o porțiune cu pietriș sau o potecă.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Fiind maşini reversibile, motocultivatoarele Honda FF500K1, 55 cm lățime de lucru, lucrează atât cu utilaje posterioare (freză, plug, cultivator, etc), cât şi cu utilaje anterioare (cositoare, freză de zăpadă, etc). Maşinile pot fi folosite primăvara pentru pregătirea pământului înainte de însămânţare, vara pentru cosirea ierbii, toamna pentru tăierea crengilor uscate sau pentru măcinarea frunzelor şi, de asemenea, iarna, pentru îndepărtarea zăpezii.

Transportul este gratuit pentru coletele mici si livrate in orasele cu sediu Fan Courier sau Dragon Star . O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport si termenul de livrare.

Produsul se livreaza  fara ulei , benzina sau alte lichide .

Motorul GXR120 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații grele, echipamente de construcții, generatoare portabile, pompe și alte aplicații industriale.