Motoferastrau STIHL MS180C-BE

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Motoferastrau STIHL MS180C-BE

Cod: 11302000465

Solicita oferta de pret

Reprezintă elementul de vârf al ferăstraielor uşoare, compacte dotate cu ErgoStart (E). Schimbul de lanţuri se efectuează uşor datorită sistemului de rapid de întindere a lanţului. Tăierea lemnului de foc şi construirea cu lemn devine confortabilă. Poate fi folosit pentru tăierea copacilor cu un diametru de 30 cm.

Capacitate cilindrică cm³ 31,8
Putere kW/CP 1,4/1,9
Greutate kg 1) 4,5
Lungime de tăiere cm 40
Raport Greutate-Putere kg/kW 3,2
Nivel presiune acustică dB(A) 2) 100
Nivel putere acustică dB(A) 2) 112
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 3) 6,6
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 3) 7,8
Tip lanţ STIHL Oilomatic 3/8 " P
Volum rezervor l 0,25
Pinion - număr de dinți 6 Z
Frână de lanţ QuickStop
Pas lanţ 3/8"P
A(8) Perioadă de expunere zilnică la vibraţii 1 dreapta m/s2 5,3
Volum rezervor ulei cm3 145
Durată expunere zilnică h 3,7
  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Solicita oferta de pret

Reprezintă elementul de vârf al ferăstraielor compacte, cele mai puternice. Multă putere pentru tăierea lemnului de foc şi construirea cu lemn. Poate fi folosit pentru tăierea copacilor cu un diametru de 30 cm.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău de mare performanță, foarte puternic, cu cea mai modernă tehnologie 2-MIX. Conceput pentru solicitări extreme. Nivel redus de vibrații. Filtru de aer HD2 cu garnitură radială. Cea mai bună recomandare din partea noastră atunci când este vorba de recoltarea afectivă a lemnului dur.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău pe benzină uşor de manevrat, cu vibraţii reduse, de 3,3 kW cu concept inovator al motorului şi sistem nou de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des. Ajutor eficient în agricultură, horticultură şi lucrări în atelier.

Un ferăstrău foarte uşor cu acumulator, pentru întreţinerea curţilor şi a grădinilor, precum şi pentru prelucrarea lemnelor pe orizontală. Cu întinzător rapid de lanş şi opritor QuickStop Super al lanţului. Lanţ PM3 de 1/4", care taie fin şi cu un randament bun. Nu este necesară protecţia auzului. Dotarea tipică include un acumulator AK 20 şi un încărcător AL 101.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău compact de 2,0 kW cu consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante cu până la 50% în comparaţie cu motoarele STIHL convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Cu comportament optim de ghidare în tăietură şi manevrare simplă. Ideal pentru îngrijirea arborilor de pe terenuri.

Primul motoferăstrău cu tehnologie STIHL cu injecţie electronică. Cel mai bun raport putere/greutate de pe piață și cea mai simplă utilizare. Ideal pentru recoltarea și prelucrarea lemnului de mari dimensiuni. Totul datorită designului său unic și ușor și accelerației remarcabile. Opritor cu gheară optimizat, filtru HD2, piuliță captivă pe capacul roţii de lanţ pentru schimbarea ușoară a lanțului, pompă de ulei cu livrare controlată și capac de rezervor cu deschidere fără alte instrumente pentru alimentarea sigură și ușoară cu carburanți și lubrifianți.

MS 201 TC-M este cel mai puternic motoferăstrău STIHL pentru tăiere la înălţime. Are în echiparea standard M-Tronic şi tehnologie 2-MIX, asigurând de la început randamentul optim al motorului. Cu ajutorul piuliţei captive de pe capacul pinionului puteţi să înlocuiţi rapid lanţul. Şina uşoară contribuie la reducerea masei motoferăstrăului şi îl menţine într-un echilibru perfect. Acest model de motoferăstrău este proiectat pentru utilizare la înălţime şi poate fi folosit doar de specialişti instruiţi.

Un ferăstrău foarte uşor cu acumulator, pentru întreţinerea curţilor şi a grădinilor, precum şi pentru prelucrarea lemnelor pe orizontală. Cu întinzător rapid de lanş şi opritor QuickStop Super al lanţului. Lanţ PM3 de 1/4", care taie fin şi cu un randament bun. Nu este necesară protecţia auzului. Dotarea tipică include un acumulator AK 20 şi un încărcător AL 101.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău de înaltă performanţă, cu greutate optimizată, pentru arborete de grosimi medii şi mari, cu motor economic 2-MIX. Pompă de ulei de înaltă performanță, reglabilă în funcţie de volum pentru utilizare intensă, filtru HD2 cu etanșare radială, capace pentru rezervor cu deschidere fără alte instrumente pentru o umplere ușoară și sigură cu combustibil.

Solicita oferta de pret

Motoferăstrău modern de 3,4 kW cu motor 2-MIX. Uşor de manevrat, cu vibraţii reduse şi sistem de filtrare cu durată lungă de viaţă. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Foarte eficient la toate lucrările cu lemn de duritate medie.

Cel mai ușor motoferăstrău de înaltă performanță din clasa de capacitate cubică de 70 cm³. Extraordinar de ușor de manevrat, cu o accelerare excepțională. Pentru doborâre și tăiere în arborete cu densitate medie și înaltă. Echipat standard cu M-Tronic; filtru HD2 cu efect de filtrare foarte bun. Piulițele cu siguranţă la pierdere de pe capacul roţii de lanţ ușurează schimbarea lanțului; capac de rezervor cu deschidere fără alte instrumente pentru o umplere ușoară și sigură cu combustibili și lubrifianți; economic 2-MIX.