Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
967973801
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Putere de ieșire0,8 kW
  • Greutate11,5 kg
  • BV 30i pe acumulatori reprezintă alegerea rațională din punct de vedere ecologic, beneficiind în plus de ergonomie îmbunătățită, operare ușoară și întreținere redusă. Datorită manevrării ușoare, absenței gazelor de eșapament și faptului că nu este nevoie de achiziționarea și alimentarea cu ulei și benzină, această mașină susține un mediu de lucru mai bun. În plus, sporește flexibilitatea, deoarece poate fi utilizată și în interior, funcționează cu baterii care se potrivesc și la alte produse Husqvarna pe baterii și este compatibilă cu toate profilurile de turnare a betonului BV 30. BV 30i necesită foarte puțină întreținere. Datorită motorului alimentat de acumulatori, există mai puține componente care se uzează, nu este nevoie să se schimbe uleiul și nu mai există riscul de a utiliza combustibilul greșit.

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

117.80 Lei x 24 rate