Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
967664501
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Sursă de energie Manual
Greutate 22 kg
C 3000 este un pre-separator industrial eficient pentru lucrări cu adevărat mari în care se produce mult praf. Recomandat o completare la extractorul de praf Husqvarna S 26 și S 36. C 3000 separă 90% din materialul aspirat ca acesta să jungă în aspiratorul de praf, ceea ce mărește foarte mult capacitatea de aspirare, prelungește durata de viață a motorului și reduce semnificativ frecvența întreținerii filtrului, oferindu-vă astfel o funcționare mai îndelungată fără întrerupere. Utilizarea unui pre-separator mărește capacitatea extractorului de praf de a prelua materiale care, în mod normal, ar fi considerate dificil de gestionat, cum ar fi funinginea, particulele arse, lichidele și materiale ușoare în cantități mari. Sistemul de furtun pentru sac Longopac® asigură schimbarea simplă a sacilor fără praf. Poate fi folosit atât pentru aplicații umede, cât și uscate.

Toate specificațiile

C 3000

C 3000 null

967 66 45‑01

Motor
Sursă de energie Manual
Specificații
Capacitate recipient 37 l
Dimensiuni
Dimensiune produs lungime 590 mm
Dimensiunea produsului lățime 730 mm
Dimensiune produs înălțime 1.580 mm
Greutate 22 kg

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

82.78 Lei x 24 rate