Motocultor Grillo MGR , motor Honda 6 CP cu freza de pamant 58 cm

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Motocultor Grillo MGR , motor Honda 6 CP cu freza de pamant 58 cm

Cod: MGR1-58

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Se livreaza cu freza de pamant de 58 cm .
  • Motor  HONDA GX200 (4,1 KW)
  • 2 viteze in fata, 2 in revers
    Cutie de viteze cu angrenaje in baie de ulei, specifica utilajelor profesionale
    Viteza de deplasare cu bara de cosire: treapta 1 = 1,1 km/h; treapta 2 = 2,6 km/h
    Inversor rapid al sensului de mers  
    Priza de forta independenta, cu angrenaj sec
    Ambreiaj sec cu comanda manuala inversata
    Ghidonul este reversibil si reglabil in inaltime si in lateral
    roti 4.00-8 cu janta fixa
    Greutatea utilajului  = 102 kg.
  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

  • Pompa submersibila 4SR4/22F-PD, trifazata, este recomandata pentru pomparea apei curate, cu conţinut de nisip care nu depășește 150 g/m³. Pentru inalta performanta si fiabilitate, sunt potrivite pentru uz casnic, civil si industrial,
    pentru distributia apei  cuplate cu vase de expansiune, pentru irigatii, sisteme de spalare,pentru ridicarea presiunii, pentru instalatii antiincendiu,etc
  • Transportul este gratuit .Va rog sa ne contactati pentru termen de livrare .

  • Oriunde există o sursă de curent, compresoarele mobile electrice pentru construcții de la KAESER ies în evidență prin toate avantajele posibile. În acest sens, acționarea electrică silențioasă a compresoarelor e-power reprezintă biletul de acces în zonele protejate ecologic sau fonic. Cu transmisie fără emisii, pot fi utilizate fără probleme pentru aplicații în tuneluri, gropi de fundație sau clădiri. 
  • Compresoarele mobile electrice sunt echipate perfect pentru orice aplicație – chiar dacă este vorba de condiții dificile. Pachetele de putere mobile sunt foarte robuste, compacte și eficiente energetic. e-power face ca sistemele să fie deosebit de ușor de manevrat și să necesite lucrări minime de întreținere. Astfel se realizează economii timp și costuri.
  • Compresoarele MOBILAIR e-power sunt extrem de versatile în utilizare. Șasiul este disponibil cu o osie de tractare rigidă sau reglabilă pe înălțime, precum și cu sau fără frână inerțială. Acest lucru permite ca aceste compresoare electrice pricepute la orice lucrare să poată fi transportate oriunde. Și pentru că sunt atât de curate, sistemele sunt potrivite și pentru acoperirea necesarului la lucrări de întreținere la stații industriale.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Generatorul de curent Honda 2200W, gama “Inverter” EU 22iT G este compact și silențios, cu capacitatea de a alimenta chiar și cele mai sensibile echipamente electronice. Gama noastră de generatoare Inverter este recunoscută de utilizatorii profesioniști și privați din întreaga lume. Din această gamă fac parte generatoarele EU10i, EU22i & EU30i - ,, Esențele tari se păstrează în sticluțe mici’’.
Generatoarele portabile pot fi utilizate în funcție de necesitate și locație. Generatorul de curent Honda 2200W, gama “Inverter” EU 22iT G portabil este atât de silențios încât este alegerea ideală inclusiv pentru grajduri și ferme. Un generator Honda portabil chiar dacă este mic, are caracteristici care vă vor oferi o putere suficientă pentru a deservi echipamente electronice complexe chiar și în aer liber. O combinație de materiale ușoare și un design deosebit, prevăzute cu mâner ergonomic fac ca această gamă de generatoare să fie ușor de ridicat și de transportat.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Motorul de barcă Honda BF20 LHU, cizmă lungă, 20 CP, este ca o centrală portabilă, oferindu-ți mai multă energie pentru toate componentele electronice.
    Modelele BF15 și BF20 sunt cât se poate de convenabile fiind combinația ideală de putere și portabilitate. La doar 47 kilograme, sunt printre cele mai ușoare din clasa lor. Cu toate acestea, au ADN-ul Honda: liniștit, fiabil, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și încărcat cu foarte multe funcții. Adăugați designul opțional Power Thrust și veți avea un motor Honda în patru timpi, mai puternic și mai cunoscut în întreaga lume, cu 60% mai multă tracțiune propulsivă în poziția marșarier și cu 15% mai multă tracțiune propulsivă la mersul în față.
  • Echipat cu elice din aluminiu cu 4 palete.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Cuva nu are sudura exterioara ceea ce mareste durata de viata a acesteia
Silentionzitate si expoatare de lunga durata
Betoniera poate fi mutata datorita rotilor din dotare pentru o manevrabilitate marita in santier
Reductor in baie de ulei
Reductor pentru rabatarea foarte usoara a cuvei
Cadru ranforsat prin sudura industriala
Sistem de amestec foarte rapid datorita geometriei palelor si dublarii cuvei la partea inferioar
a

  • Transportul este gratuit .Va rog sa ne contactati pentru termen de livrare .

  • Compacte, ușor de servisat și totuși puternice - compresoarele mobile MOBILAIR cu motor diesel conving nu numai prin cantitatea mare de livrare, ci și prin varietatea opțiunilor de echipare. Acestea fac ca compresoarele mobile eficiente să fie adevărat pricepute la orice lucrare
  • Construcția robustă permite funcționarea fără probleme la temperaturi ambientale cuprinse între -10 °C și +45 °C. Capotele din polietilenă prelucrată prin turnare centrifugală sunt extrem de rezistente la impact și durabile. Acest lucru înseamnă că aceste compresoare mobile și compacte sunt echipate ideal pentru munca grea de zi cu zi de pe șantiere. Toate variantele de model sunt de categorie ușoară, sub 750 kg, fiind potrivite și pentru vehiculele de tractare mai mici
  • Versatilitatea este evidentă și în domeniile de aplicare. Fie că este vorba de sablare, curățarea cofrajelor sau utilizarea utilajelor de forat și a ciocanelor pneumatice – puternicele pachete de putere fac întotdeauna o impresie bună. Iar când sunt echipate cu un generator integrat de 6,5 KVA, disponibil opțional, compresoarele mobile devin un centru de energie pentru șantier și furnizează aer comprimat și/sau curent.

Transportul este gratuit. Produsul se livrează în ambalajul producătorului, nu conține ulei, benzină sau alte lichide, necesită montaj și punere în funcțiune. 

Motorul este echipat cu elice de aluminiu cu 3 palete; 11 1/4" x 13", cod 58130-ZZ5-000ZA.
La lansarea comenzii unui astfel de motor, puteți să schimbați / personalizați echiparea standard de mai sus.

  • Sunt recomandate pentru pomparea apei curate fara particule abrazive si a lichidelor chimice care nu afecteaza materialele din care este fabricata pompa.Electropompele autoamorsante JSW sunt proiectate pentru pomaprea apei chiar si in prezenta aerului in lichidul pompat. Pentru fiabilitatea și ușurinţa în utilizare sunt recomandate pentru utilizarea domestica, civila si industriala, în special pentru alimentarea cu apă împreuna cu rezervoare de hidrofor pentru irigarea gazonului, gradinilor etc.Instalarea pompelor trebuie facuta intr-un loc inchis sau protejat de intemperii.

 

O sa va contactam pentru confirmarea transportului gratuit sau eventualele costuri de transport .

Transpaletul manual GS22S4 cu o capacitate de 2200 Kg., este proiectat  pentru a satisface toate exigentele de calitate, evidentiindu-se in plus si prin nivelul redus de zgomot la rulare  datorita rotilor de directie imbracate in cauciuc si a rolelor din poliuretan. 

Fabricat in Italia .Garantie 3 ani .

  • Pompa submersibila 4SRm2/23F-PD, monofazata, este recomandata pentru pomparea apei curate, cu conţinut de nisip care nu depășește 150 g/m³. Pentru inalta performanta si fiabilitate, sunt potrivite pentru uz casnic, civil si industrial,
    pentru distributia apei  cuplate cu vase de expansiune, pentru irigatii, sisteme de spalare,pentru ridicarea presiunii, pentru instalatii antiincendiu,etc
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Portabil, compact și ușor de utilizat, Motorul de barcă Honda BF6 SHU, cizmă scurtă, 6 CP, conține cele mai noi inovații Honda. Acest motor este printre cele mai ușoare din clasa lor, oferindu-vă o accelerare eficientă, în timp ce suplinește niveluri ridicate de cuplu. Noul mecanism de decompresie Honda înseamnă, de asemenea, că motorul poate fi pornit cu efort minim. Cu un design elegant și linii sculptate care se duc până la carcasa hidrodinamică super-subțire, aceasta înseamnă mai puțină tracțiune și o economie de combustibil mai bună. Cu finisajul său argintiu uimitor, veți vedea imediat, este un Honda adevarat.
  • Echipat cu elice din aluminiu cu 3 palete.

 

  • SUPER SILENTIOS PUTERNIC & COMPACT
  • Design modern, linii agresive
  • Carcasa si sasiu electro-galvanizata, vopsite prin procedee avansate ce garanteaza o conservare excelenta in timp.
  • Dimensiuni compacte pentru o manevrare usoara, are un raport optim de dimensiuni / putere livrata.
  • Greutate redusa.
  • Filtre usor de inlocuit pentru o mentenanta usoara.
  • Complet accesibil pentru mentenanta si service.

 Filtre de tip “înfiletabil” pentru întreţinere rapidă.
› Accesibilitate completă pentru service şi întreţinere rapide şi facile.
› Omologare europeană pentru circulaţie rutieră cu şi fără frâne.
› Sistem exclusiv de control pneumatic, proiectat de ROTAIR, pentru
reglarea automată a turaţiei motorului în funcţie de necesarul de aer. Acest
sistem este foarte eficient şi asigură economii la consumul de carburant.
› Filtru separator aer/ulei, mult supradimensionat, poate garanta o
separare excelentă aer/ulei.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau de teren accidentat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este echipat cu un motor puternic, are o manevrabilitate excelentă, luând viraje cu uşurinţă şi are o viteză mare de lucru. Toate aceste calităţi fac din tractoraşul Grillo Climber 10 AWD27 un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 10 AWD27 este foarte compact, are un centru de greutate coborât, o distribuţie optimă a greutăţii şi este construit pentru stabilitate şi siguranţă maximă pentru utilizator. Garda la sol redusă face ca Climber 10 AWD27 să fie ideal şi pentru lucrări în pantă.
    Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical poziţionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral poziţionat exact între cele 4 roţi şi bateria situată pe puntea faţă fac ca maşina să fie extrem de stabilă.