Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18
    Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Tractoraş de tocat Grillo Climber 7.18

Cod: Climber7.18

Transportul este gratuit. Produsul se livrează în ambalajul producătorului, nu conține ulei, benzină sau alte lichide, necesită montaj și punere în funcțiune. La cerere se poate livra montat, un tehnician al firmei poate să facă un instructaj de utilizare.
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil şi frână pe roţile din faţă acţionate la pedală. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau teren accidentat.
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este echipat cu un motor puternic, are o manevrabilitate excelentă, luând viraje cu uşurinţă şi are o viteză mare de lucru. Toate aceste calităţi fac din tractoraşul Grillo Climber 7.18 un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este foarte compact, are un centru de greutate coborât, o distribuţie optimă a greutăţii şi este construit pentru stabilitate şi siguranţă maximă pentru utilizator. Garda la sol redusă face ca Climber 7.18 să fie ideal şi pentru lucrări în pantă. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical poziţionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral poziţionat exact între cele 4 roţi şi bateria situată pe puntea faţă fac ca maşina să fie extrem de stabilă.

Platoul de tăiere mono-lamă de 85 cm este inovatoar şi garantează un finisaj optim întotdeauna chiar şi pe zone cu pietre.

Arborele lamei de tăiere de diametru mare şi transmisia de tăiere asigură fiabilitatea chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru, lucrând multe ore în şir, în condiţii de siguranţă absolută. Lama de tăiere este fabricată din oţel special cu cuţite reversibile (se pot inversa în caz de uzură). Placa de tăiere este echipată cu uşi de protecţie laterale ce pot fi ridicate pentru a facilita întreţinerea şi curăţirea.

Raza mică de viraj de numai 45 cm permite deplasarea cu uşurinţă în spaţii înguste şi apropierea la maxim de obstacole ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor sau a stâlpilor de iluminat.

Puntea faţă pivotantă şi roţile cu profil tractor, asigură o aderenţă bună pe suprafeţele neregulate cu aderenţă redusă. Grillo Climber 7.18 lucrează în pantă în condiţii de siguranţă totală! Pentru a spori şi mai mult siguranţa în operare, Climber 7.18 este echipat cu frâne pe tambur pe roţile din faţă, acţionate la pedală. Deasemenea roţile din faţă sunt echipate cu sistem anti-pană.

Transmisia este compusă dintr-un ax hidrostatic, echipat cu ventilator pentru răcirea uleiului, dotare necesară pentru mărirea randamentului transmisiei, reducând temperatura de lucru a acesteia.

Diferenţialul blocabil este o dotare standard la Climber 7.18, fiind acţionat la pedală şi este indispensabil în a depăşi situaţii de aderenţă scăzută sau sol inegal, situaţii în care tractoraşul rămâne suspendat în 3 roţi.

Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 are o viteză de lucru de la 0 la 9 km pe oră cu variaţie continuă şi permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, în funcţie de condiţiile de teren.

Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Înălțimea de tăiere este de la 25 la 80 mm şi se poate regla direct din scaunul şoferului, prin intermediul unei  pârghii cu 6 poziţii de tăiere. Aceeaşi pârghie are o poziţie suplimentară de transfer, care asigură ridicarea sistemului de tăiere de la sol, oprind automat rotirea lamelor şi asigurând totodată trecerea cu uşurinţă a obstacolelor şi bordurilor.

Tensiunea curelei platoului se auto-reglează. Tot ansamblul de tăiere este menţinut întotdeauna paralel cu solul, asigurând o mai bună calitate de tăiere, chiar şi după ani de utilizare!

Specificaţii tehnice:

TRACTORAŞ DE TUNS / TOCAT GRILLO CLIMBER 7.18

Motorizare B&S Intek 7180 pe benzină
Putere motor 15,2 CP / 11,3 kW
Pornire Electrică cu baterie 12V
Cilindree motor 656 cc
Nr cilindri 2
Răcire Pe aer
Capacitate rezervor 7 litri
Transmisie  Hidrostatică
Ambreiaj Electromagnetic cu frână lamă
Platoul de tăiere   Cu descărcare posterioară
Lăţime de tăiere   85 cm – o lamă cu capete flotante
Înălţime de tăiere De la 35 mm la 85 mm cu 6 poziţii
Diferenţial blocabil Cu acţionare pedalieră
Cauciucuri anterioare 13 x 5.00-6 profil de tractor cu sistem anti-pană
Cauciucuri posterioare 16 x 6.50-8 profil de tractor
Frâne de lucru Pe rotile anterioare acţionate la pedală
Frâne de staţionare (de mână) Posterioare pe disc
Viteza de deplasare înainte  De la 0 la 9 km/h
Viteza de deplasare în marşalier De la 0 la 6 km/h
Raza minimă de viraj  45 cm
Scaun Cu amortizare şi reglabil cu Roll bar
Cârlig de tractare posterior  Da
Faruri de lucru anterioare Da
Capacitate de tăiere  6000 mp / h
Lungime totală 1895 mm
Lăţime totală 950 mm
Înalţime totală 975 mm
Greutate 245 kg

OPŢIONALE PT. GRILLO CLIMBER 7.18

Kit piese consumabile la motorul B&S Intek 7180 (cod: R00028)
(conţine: Filtru aer, filtru ulei, bujie, filtru benzină)

Kit piese consumabile la tractoraş Climber 7.18 (cod: R00002)
(conţine: curele, lame, siguranţe electrice, manetă acceleraţie, cablu frână)

Lamă de zăpadă 125 cm. (cod: 9G2611)

Raşchetator din cauciuc pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9E5911C)

Suport de prindere pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 949311)

Lanţuri de iarnă pt. roţile posterioare de 16×6.50-8 (cod: 9M3722)

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Transportul este gratuit. Produsul se livrează în ambalajul producătorului, nu conține ulei, benzină sau alte lichide, necesită montaj și punere în funcțiune. 

Motorul este echipat cu elice de aluminiu cu 3 palete; 11 1/4" x 13", cod 58130-ZZ5-000ZA.
La lansarea comenzii unui astfel de motor, puteți să schimbați / personalizați echiparea standard de mai sus.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energie Benzină
  • Putere de ieșire 3,7 kW
  • Adâncimea maximă de tăiere 400 mm
  • Diametrul discului, max 230 mm
  • Metoda noastră Cut-n-Break este alegerea naturală atunci când aveți nevoie să tăiați adânc, beneficiind de costuri de întreținere reduse. Modelul K 760 Cut-n-Break vă permite o adâncime de tăiere de până la 400 mm dintr-o singură parte. Cele două lame de mare viteză cuprind între ele o porțiune ce poate fi indepărtată ulterior cu ușurință, cu ajutorul uneltei de spargere complementară. Astfel, puteți crea calea de acces prin material într-un mod simplu, beneficiind de costuri scăzute de întreținere și cu consumabilele diamantate. Produsul se livrează în pachet cu discuri duble și unealtă de rupere.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Cuva nu are sudura exterioara ceea ce mareste durata de viata a acesteia
Silentionzitate si expoatare de lunga durata
Betoniera poate fi mutata datorita rotilor din dotare pentru o manevrabilitate marita in santier
Reductor in baie de ulei
Reductor pentru rabatarea foarte usoara a cuvei
Cadru ranforsat prin sudura industriala
Sistem de amestec foarte rapid datorita geometriei palelor si dublarii cuvei la partea inferioar
a

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energie Benzină
  • Lățime placă (mm) 420 mm
  • Greutate 95 kg
  • Forță centrifugă, N1 9.000 N
  • LF 80 LAT este un compactor ușor, cu placă frontală și operare rapidă, conceput pentru compactarea eficientă a asfaltului și a solului. Este ideal pentru lucrări de reparații și de întreținere, ca de exemplu pentru zone de acces și parcări. Rezervorul mare de apă are un capac supradimensionat pentru a permite reumplerea rapidă și la intervale mai mari. Este ușor de curățat, nu lasă urme pe pavaj și folosește orice fel de apă disponibilă la fața locului.

Transportul este gratuit .Va rog sa ne contactati pentru termen de livrare .

Debit de aer: 5.5 m3/min
Presiune de lucru: 10 bar
Motor diesel cu 3 cilindri (răcit cu apă)
Producator motor: Hatz,

Model motor: 3D50TICD,
Putere nominal motor: 42 kW,
Turatie la mers in sarcina: 2300-2850 min-1,
Turatie la mers in gol: 1800 min-1,

Greutate neta: 740 kg,
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Conexiune aer comprimat: 1 x G1, 2 x G3/4

Acest pret este fara sistem de franare , carcasa varianta usoara din aluminiu , sasiu cu protap reglabil.

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
BISONTE PCS-K35 beneficieaza de un raport caliatate pret imbatabil datorita componentelor de inalta calitate utilizate, motor malaxor cu inverter pentru utilizare intensiva;

Stabilitate crescuta datorata rigiditatii sasiului si a robustetii articulatiilor rotilor;
Sasiu cu rigiditate torsionala mare, construit din otel de cea mai buna calitate, la constructia caruia s-au utilizat exclusiv taieri cu laser si roboti de sudura, tehnici care asigura o manufactura de cea mai buna calitate;

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energie Benzină
  • Putere de ieșire  3,7 kW
  • Adâncimea maximă de tăiere125 mm
  • Diametrul discului, max 350 mm
  • Husqvarna K 770 este un motoferăstrău puternic pentru utilizare în aplicații universale, cu caracteristici care îl fac unul dintre cele mai bune motoferăstraie de pe piață. Echipat cu sistem SmartTension™ semi-automat, permite o transmisie de putere optimă, uzură minimă și durată maximă de funcționare a curelei. Greutatea redusă, raportul putere-greutate excepțional, pornirea fiabilă și vibrațiile excepțional de reduse înseamnă mai puțină oboseală și productivitate maximizată. Potrivit pentru lucrări rutiere: tăierea în direcție dreaptă, în curbe sau lângă trotuar este ușoară atunci când este folosit cu căruciorul KV7.

PRET PROMO VALABIL PANA LA 30.09.2024
 INCLUDE SI Disc Diamantat Vari-Cut S45 350 12 25.4/20
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energie Benzină
  • Lățime placă (mm) 450 mm
  • Greutate 157 kg
  • Forță centrifugă, N28.000 N
  • LG 164 este un compactor reversibil cu plăci, ușor, compact dar puternic, dezvoltat pentru sarcini mai mici, precum căi de acces și alei, proiecte pentru locuințe private și săpături înguste. Este mașina ideală de utilizat atunci când straturile de macadam sunt mai subțiri și aveți nevoie de o manipulare agilă și receptivă. Motorul Honda GX160 pe benzină reduce consumul de combustibil și emisiile, în timp ce componentele de calitate reduc vibrațiile. Este echipat cu o placă durabilă din oțel Hardox 400.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energieCu cablu
  • Putere nominală la intrare3,2 kW
  • Greutate15,5 kg
  • Diametrul de carotare cu stand, max450 mm
  • DM 430 este o mașină de carotat puternică și robustă pentru carotare diamantată medie până la dificilă, pentru care sunt necesare fiabilitatea și productivitatea la nivel ridicat. Diametru recomandat 100-450 mm. Dispune de carcasă a motorului din aluminiu pentru a rezista utilizării intense și de un mâner de transport pentru utilizare ergonomică și protecție suplimentară împotriva șocurilor pentru motorul de carotare. Echipată cu conectivitate încorporată, o versiune îmbunătățită a Husqvarna Fleet Services™ pentru analiza datelor și informații despre starea utilajului. Adecvată pentru evacuarea apei, aerisire, găurire în unghi, găurire înșiruită și atunci când sunt necesare lucrări în apropierea colțurilor

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Generatorul de curent Honda 2200W, gama “Inverter” EU 22iT G este compact și silențios, cu capacitatea de a alimenta chiar și cele mai sensibile echipamente electronice. Gama noastră de generatoare Inverter este recunoscută de utilizatorii profesioniști și privați din întreaga lume. Din această gamă fac parte generatoarele EU10i, EU22i & EU30i - ,, Esențele tari se păstrează în sticluțe mici’’.
Generatoarele portabile pot fi utilizate în funcție de necesitate și locație. Generatorul de curent Honda 2200W, gama “Inverter” EU 22iT G portabil este atât de silențios încât este alegerea ideală inclusiv pentru grajduri și ferme. Un generator Honda portabil chiar dacă este mic, are caracteristici care vă vor oferi o putere suficientă pentru a deservi echipamente electronice complexe chiar și în aer liber. O combinație de materiale ușoare și un design deosebit, prevăzute cu mâner ergonomic fac ca această gamă de generatoare să fie ușor de ridicat și de transportat.

  • Transportul este gratuit .Va rog sa ne contactati pentru termen de livrare .

  • Compacte, ușor de servisat și totuși puternice - compresoarele mobile MOBILAIR cu motor diesel conving nu numai prin cantitatea mare de livrare, ci și prin varietatea opțiunilor de echipare. Acestea fac ca compresoarele mobile eficiente să fie adevărat pricepute la orice lucrare
  • Construcția robustă permite funcționarea fără probleme la temperaturi ambientale cuprinse între -10 °C și +45 °C. Capotele din polietilenă prelucrată prin turnare centrifugală sunt extrem de rezistente la impact și durabile. Acest lucru înseamnă că aceste compresoare mobile și compacte sunt echipate ideal pentru munca grea de zi cu zi de pe șantiere. Toate variantele de model sunt de categorie ușoară, sub 750 kg, fiind potrivite și pentru vehiculele de tractare mai mici
  • Versatilitatea este evidentă și în domeniile de aplicare. Fie că este vorba de sablare, curățarea cofrajelor sau utilizarea utilajelor de forat și a ciocanelor pneumatice – puternicele pachete de putere fac întotdeauna o impresie bună. Iar când sunt echipate cu un generator integrat de 6,5 KVA, disponibil opțional, compresoarele mobile devin un centru de energie pentru șantier și furnizează aer comprimat și/sau curent.
  • SUPER SILENTIOS PUTERNIC & COMPACT
  • Design modern, linii agresive
  • Carcasa si sasiu electro-galvanizata, vopsite prin procedee avansate ce garanteaza o conservare excelenta in timp.
  • Dimensiuni compacte pentru o manevrare usoara, are un raport optim de dimensiuni / putere livrata.
  • Greutate redusa.
  • Filtre usor de inlocuit pentru o mentenanta usoara.
  • Complet accesibil pentru mentenanta si service.

 Filtre de tip “înfiletabil” pentru întreţinere rapidă.
› Accesibilitate completă pentru service şi întreţinere rapide şi facile.
› Omologare europeană pentru circulaţie rutieră cu şi fără frâne.
› Sistem exclusiv de control pneumatic, proiectat de ROTAIR, pentru
reglarea automată a turaţiei motorului în funcţie de necesarul de aer. Acest
sistem este foarte eficient şi asigură economii la consumul de carburant.
› Filtru separator aer/ulei, mult supradimensionat, poate garanta o
separare excelentă aer/ulei.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Sursă de energie Benzină
  • Lățime placă (mm) 500 mm
  • Greutate 97 kg
  • Forță centrifugă, N 15.000 N
  • LF 75 LAT este un compactor cu placă frontală și operare rapidă, conceput pentru compactarea eficientă a asfaltului și a solului. Este ideal pentru lucrări de reparații și de întreținere, ca de exemplu pentru zone de acces și parcări. Rezervorul mare de apă are un capac supradimensionat pentru a permite reumplerea rapidă și la intervale mai mari. Este ușor de curățat, nu lasă urme pe pavaj și folosește orice fel de apă disponibilă la fața locului.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Greutate15,5 kg
  • Diametrul coroanei diamantate, max150 mm
  • Lungime cursa, max495 mm
  • Înclinarea coloanei0-60º
  • Acesta este stativul nostru de carotare cel mai ușor și versatil. DS 150 este o alegere ideala, atunci când o nevoie un stativ pentru aplicații ușoare, care necesită configurare rapidă, de exemplu carotare de până la diametrul de 150 mm. Placa de bază are o bază de vid integrată care este ușor și rapid de folosit. Este ușor de transportat datorită unui mâner practic ușor și confortabil. Potrivit pentru găuri în pereți, pardoselă și tavan.

PRET PROMO: INCLUDE SI Kit de Ancorare.
Pret valabil pana la 30.09.2024