Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
970615401
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Voltaj 48 V
  • Greutate 1.142 kg
  • BMS 220ADB este un mașină pentru decopertat cu post de operator, ideală pentru lucrări medii și mari, cu avantajul suplimentar că este alimentată de acumulatori pentru mai multă versatilitate. În plus, asigură și libertate totală de mișcare. Acest utilaj pentru decopertat pardoseli are o durată de funcționare de 6-8 ore datorită celor 12 acumulatori puternici. Încărcătorul de baterii se încadrează în clasa IP66 având un sistem de conectare ușoară prin USB, pentru informații despre încărcare/descărcare. BMS 220ADB este foarte ușor de manevrat cu raza de bracaj zero, pneuri fără marcaje și sistem de control complet hidraulic. Operatorul stă pe un scaun confortabil de pe care poate controla utilajul prin intermediul manetelor ușor de utilizat, pentru deplasarea înainte și înapoi, plus reglarea cuțitelor. În funcție de materialul pardoselii pe care doriți să o îndepărtați, puteți alege dintr-o gamă largă de cuțite sau dălți. Această mașină pentru decopertat pardoseli poate îndepărta ușor și rapid straturi din orice material, inclusiv parchet din lemn masiv, ceramică, linoleum, vinil, mochetă, adezivi, lipici, plăci ceramice etc.

Toate specificațiile

BMS 220ADB

BMS 220ADB 48VDC BATTERY + 230VAC CHARGER | EU

970 61 54‑01

Motor
Voltaj 48 V
Sursă de energie Acumulator
Specificații
Lăţime de lucru 5 cm
Tip de operație Ride-On
Dimensiuni
Dimensiune produs lungime 1.774 mm
Dimensiunea produsului lățime 679 mm
Dimensiune produs înălțime 1.321 mm
Greutate 1.142 kg
Sunet și zgomot
Nivel zgomot 77 dB(A)
Vibrații
Mâner cu sistem antivibraţii Handlebar 0,5 m/s²

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

2138.91 Lei x 24 rate