Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
040396
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

    Aspirator de frunze şi resturi vegetale ROTAKT ROAF-08 cu sac colector cu capacitate de 175 de litri. Aspiratorul de frunze este uşor de manipulat şi este potrivit mai ales pentru zonele unde există o cantitate mare de frunze ori deşeuri vegetale.
     Aceasta este o unealtă care nu trebuie să vă lipsească din garaj, deoarece face colectarea frunzelor sau resturilor de iarbă de pe alei, poteci, terase ori drumuri de acces mai facilă, iar sacul voluminos va colecta o cantitate mare de resturi vegetale, nefiind nevoie să îl goliţi prea des.
    Spre deosebire de alte astfel de utilaje, acest aspirator de frunze este dotat cu patru roţi, aşa că nu va fi nevoie să depuneţi mult efort fizic, manipularea acestuia se face lejer, iar grădina dumneavoastră va fi curăţată rapid.

Caracteristici tocator autopropulsat
Inaltime de taiere > 8 mm
Latime de taiere 700 mm
Numar de cutite 36
Putere motor 9 CP
Tip ambreiaj Tensionare curele transmisie
Trepte de viteza 3 inainte, 1 inapoi
Turatie motor 3600 rot/min
Viteza de lucru 0.1 - 0.3 m/s

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

197.91 Lei x 4 rate