Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
967969801
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Seria Husqvarna EP oferă dispozitive externe pneumatice de mare viteză, cu forță centrifugală și accelerare ridicate. Acestea sunt potrivite pentru toate amestecurile de beton de pe șantierele de construcții civile și în fabricile de beton preturnat. O singură parte mobilă îmbunătățește posibilitatea funcționării fără probleme și un reductor de zgomot integrat face ca aceste dispozitive de vibrare să fie foarte silențioase, îmbunătățind și mai mult mediul dvs. de lucru. Pentru a spori flexibilitatea și eficiența din punct de vedere al costurilor, dispozitivele de vibrare sunt montate pe suporturi cu eliberare rapidă pentru portabilitate ușoară, fiind nevoie de mai puține unități. Cu un compresor la locul de muncă, o soluție de vibrare pneumatică este atât economică, cât și eficientă.

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

166.95 Lei x 4 rate