Freza cu ingropare de pietre Condor 62L pentru utilaje BCS
    Freza cu ingropare de pietre Condor 62L pentru utilaje BCS

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Freza cu ingropare de pietre Condor 62L pentru utilaje BCS

Cod: 071.620+020.019+92290825

Cu aceasta masina, care este deosebit de indicata la spatii mai restranse, puteti freza solul, puteti ingropa pietre sau alte materiale la o adancime intre 12 si 15 cm., toate acestea la o singura operatiune, obtinandu-se in acest fel un sol vegetal macinat si compactat.
Pentru situatii particulare de muncă și de stres mecanic puternic în prezența de pietrelor, masina de ingropat pietre este echipata cu un sistem de ambreiaj care protejeaza aparatul de la rupere în caz de blocare sau de altă natură.

Latime de lucru: 62cm
Rulou Compactor: 73cm
Putere necesara: 8 - 12
Greutate propie: 82 Kg

  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

16 produse în aceeași categorie

Compatibila cu toate motocultoarele cu sistem de fixare cu bolt.
Scaun confortabil si reglabil pe orizontala, dotat cu cutie depozitat scule
Protap detasabil pentru a putea fi transportata in conditii optime.
Obloanele se desfac pe toate laturile
Cuva este basculabila manual.
Sistem dublu de franare pe saboti: frana de picior si frana de mana (de stationare)
Suspensie pe foi de arc, rezistenta la socuri si greutati mari.
Roti pneumatice cauciuc 4.00-12

Remorcile nu se livreaza prin curier .
Se pot ridica personal de la magazinul nostru sau transportate cu masinile noastre de distributie in functie de distanta .
Nu se vand decat montate si puse in functiune.

Pentru motocultivatoare cu putere mai mare de 10 CP.
Compatibil cu Modelele BCS: 740; 750;

Este prevazuta cu un cadru metalic vopsit in camp electrostatic.
Necesita un atasament curbat pentru prinderea la motocultivator.
Este dotata cu pompa de 40 L/min la 40 BAR actionata de priza de putere a motocultivatorului cu doua roti pneumatice cu ecartament reglabil, sezut pentru condus incorporat, filtru extern la aspiratie.

Aeratorul AER2005 a fost conceput pentru a fi aplicat la motocultivatoare cu puteri cuprinse intre 7 CP si 12/14 CP. Este actionat de priza de putere a motocultivatoarelor.
Aeratorul se utilizeaza de regula de 2 ori pe an, primavara si toamna.
Aeratorul AER2005 este dotat cu un arbore orizontal, pe care sunt montate cutitele de aerare oscilante. Arborele orizontal are o viteza mare de rotatie. Aeratorul se foloseste pentru a elimina muschi, buruieni, radacini, si depozite mici formate pe gazon asigurand o permeabilitate mai buna a solului. Depozitele formate pe gazon nu permit infiltrarea aerului si a luminii la radacina gazonului. Cutitele de taiere, mai realizeaza si un canal fin in sol, la distante regulate, care lasa ca apa, aerul, ingrasamantul, mineralele si substantele nutritive sa patrunda nestingherit in sol, direct la radacina gazonului, astfel incat, valoroasele microorganisme sa isi poata desfasura activitatile lor si sa se stabileasca in sol, protejate de caldura si de vreme. 
Aeratoarele AER2005 pot fi comandate si cu colector.

Prelucrarea se face intr-un mod omogen pe intreaga latime a utilajului, transformand solul in mod uniform, astfel incat sa se faciliteze si punerea de fertilizatori, a gunoiului de grajd.
Solul astfel lucrat se prezinta cu o suprafata plana, iar bulgarii sunt de dimensiune regulata, astfel incat de multe ori se poate trece direct la semanat
Sapele intra pe rand un sol, una cate una si acest lucru permite un minim de utilizare a energiei din partea motocultivatorului si durata lor de viata este mai mare, deoarece lucreaza doar ca se afunda.
 Sapa cu cazmale nu este tractata de motocultivator, ci mai degraba ajuta la avansarea motocultivatorului avand in vedere ca sapa cu cazmale este singurul instrument care poate lucra in soluri umede, deoarece motocultivatorul nu este in pericol de a fi impotmolit (in cazul in care tractiunea la rotile motocultivatorului este una minima). Chiar si pe teren inclinat il pastreaza intr-o pozitie stabila. In plus, se reduce consumul de carburant in comparatie cu tipul conventional de prelucrare: aratura, frezare, scarificare...
Nu formeaza stratul compact si impermeabil de sol, care impiedica atat o dezvoltare mai mare a radacinilor, cat si fluxul regulat de apa, asa ca nu declanseaza fenomene periculoase de alunecare a solului lucrat, in special pe coline si in panta.
Garanteaza intotdeauna rotirea sapelor si prin urmare, permite atat o aerare mai rapida a solului cat si eliminarea de la radacini, a buruienilor daunatoare.
Nu necesita efort de tractiune sau de franare de la motocultivator si poate fi utilizat pe o panta abrupta, fara nicio problema si in conditii de siguranta deplina.

Freza de pamant BCS 66 cm – sapă rotativă cu capac ajustabil şi reglare rapidă a adâncimii, cu latimea de 66cm.
Afânează solul crescându-i gradul de permeabilitate, îl curăţă de buruieni şi îl pregăteşte pentru însămânţare.
Pentru toata gama de motocultoare BCS 720 Power Safe

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
Este un accesoriu folosit la tocarea / maruntirea resturilor vegetale taiate in prealabil. Cea mai raspandita aplicatie o reprezinta tocarea crengilor rezultate in urma toaletarii periodice a copacilor, a arborilor si arbustilor fructiferi, a vitei de vie

  • Are 2 sisteme de maruntire incorporate intr-o singura palnie de introdus material
  • Un sistem primar taie / felieaza pana la 7 - 8 cm. in diametru cu ajutorul a doua lame centrale
  • Un sistem secundar macina rondelele taiate cu ajutorul a 6 ciocanele
  • Deflector orientabil pentru descarcare la semiinaltime
  • Doua roti pentru deplasare
  • Productivitate 6 - 7 m³ / h
  • Greutate : 115 kg.
  • Actionat de priza e putere a motocositoarei BCS

Este o turbina de zapada profesionala, care are in dotare un grup de transmisie propriu, in baie de ulei. Antrenarea turbinei este facuta de priza de putere a motocultivatorului.
Turbina de zapda BCS, este de mare putere, datorita prizei de putere de rotatie mare a motocultivatorului. Poate arunca zapada pana la 15 m. departare.
Deflectorul din dotarea turbinei este orientabil 180°, astfel incat sa putem orienta zapada expulzata fie in fata, fie in laterale.
Latimea de lucru a turbinei de zapada este 70 cm