Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHT9555SE
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Freza de zapada pe benzina autopropulsata in doua trepte HECHT 9555 SE are la baza modelul 9555, dar este echipata cu reflector LED si demaror electric de 230 V. Este alimentat de un motor HECHT HVAC de 3 kW în 4 timpi (SAE J1940) cu bobine de 12 "cu design grosier al benzii de rulare care garantează o tracțiune excelentă chiar și în cele mai grele condiții, va asigura un randament excelent al terenului.
  • Sporul LED vă permite să utilizați tăietorul chiar și pe întuneric, dimineața devreme sau după-amiaza târziu. Pornirea se poate face atat in modul clasic, incepand cu bara de tractiune cat si datorita demarorului electric integrat de la priza standard de 230V. Prima pornire, de exemplu dimineața, se poate face fără efort prin conectarea la priză, iar când motorul este încălzit, îl puteți porni cu ușurință și cu bara de remorcare.

Buncărul frezei este fabricat din metal de înaltă calitate, care rezistă, de asemenea, la luptarea în zăpada adâncă și înghețată sau țurțuri. Pentru a preveni deteriorarea zăpezii din subsol (pavaj interblocat etc.), buncărul este echipat cu planoare reglabile pe laterale. Puteți utiliza 4 viteze înainte și 1 viteză înapoi pentru a regla viteza de curățare în funcție de consistența și cantitatea de zăpadă. Pentru direcția de deszăpezire, cu siguranță vă va plăcea controlul confortabil al coșului de fum în intervalul de 190 °. Datorită acestor caracteristici, freza este potrivită pentru curățare chiar și pe suprafețe mai mari.

Motorul pe benzină

Cutie de viteze - marșarier 2

Max. distanta aruncare zapada (m) 11

Max. adâncimea zăpezii (cm) 40

Capacitate rezervor combustibil (l) 3,6

Viteza de funcționare a motorului (RPM) 3600

Puterea nominală a motorului conform SAE J1940 (kW) 3,8

Roți (față/spate) 12 Farul 55

Cutie de viteze - înainte 4 Motor Hecht in 4 timpi

Pornire electric/manual

Mâner încălzit nu

Rotire jgheab 250 mm

Deplasare (cm3) 196

Latime de lucru (cm) 56

Greutate (kg) 55

Autopropulsat Da

Whels față/spate " 12

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

132.07 Lei x 4 rate