Motocultor Grillo MGR  , motor Honda 9 CP , cu freza de 58cm

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.

Motocultor Grillo MGR , motor Honda 9 CP , cu freza de 58cm

Cod: MGR258

Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.

Motor HONDA GX270
Dotat din fabrica cu protectie frontala la motor
2 viteze in fata, 2 in revers
Cutie de viteze cu angrenaje in baie de ulei, specifica utilajelor profesionale
Viteza de deplasare freza de pamant: treapta 1 = 1,1 km/h; treapta 2 = 2,6 km/h
Inversor rapid al sensului de mers  
Priza de forta independenta, cu angrenaj sec
Ghidonul este reversibil si reglabil in inaltime si in lateral
roti 4.00-10 cu janta fixa
Fabricat in Italia

  Accesorii optionale

bara de cosire ,
mecanism de transmisie
freza de pamant
  Confidențialitate

Detalii

  Livrare și plată

Detalii

  Politica de returnare

Detalii

3 produse în aceeași categorie

Motocultorul STIHL MH 585 este un utilaj versatil polivalent ideal pentru terenuri de dimensiuni medii și zone de grădină mai mari. Motorul este suficient de puternic pentru a întoarce terenul ferm în mod eficient. Acest motocultor este perfect pentru crearea de noi grădini și straturi de flori, precum și pentru pregătirea straturilor de semințe pentru culturile de legume. Pentru a cultiva culturile poziționate mai strâns cu o eficiență și grijă mai mare, puteți împărți setul instalat pe MH 585. Aceasta reduce lățimea de lucru la 60 cm. Caracteristicile utilajului, cum ar fi sistemul anti-vibrații integrat, funcția de reglare centrală a ghidonului pentru adaptarea utilajului la înălțimea corpului și direcția inversă, facilitează utilizarea. Pintenul de frânare pivotabil permite motocultorului să fie manevrat fără efort, să schimbe direcția sau să navigheze în jurul obstacolelor. Centrul de greutate redus contribuie, de asemenea, la manipularea fără efort a utilajului. Acesta este dotat cu roți pliabile și un ghidon reglabil, care permite depozitarea fără efort a motocultorului și economie de spațiu.