Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHTFANTASY
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.

  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Hecht FANTASY Infrasauna de lux pentru 2 persoane, cu comanda dubla.
    Este dotata cu 5 incalzitoare ceramice si 9 incalzitoare de carbon.
    Pentru reglarea confortabila a modurilor și a temperaturii Hecht FANTASY dispune de un panou de control intern.
    Infrasauna este dotata cu: MP3 player, radio, uși de sticlă, ionizator de aer, terapie de culoare,pietre pentru masaj,realizata din brad Canadian
  • Specificatii tehnice:
  • Brand: Hecht
    Dimensiuni: 1800 x 1800 x 1900 mm
    Temperatura: 15-65°C
    Putere: 3800 W
    Incalzitor de ceramica
    Elemente de incalzir: 5 incalzitoare ceramice/ 9 incalzitoare de carbon
    Dimensiuni colete:
    1840 x 1860 x 180 mm
    1840 x 1830 x 180 mm
    1940 x 1920 x 190 mm
    2020 x 560 x 310 mm

HECHT FANTASY este o sauna cu infrarosu de lux pentru 2 persoane cu o putere de 3400 W. Incalzirea este asigurata de 5 elemente de incalzire ceramice + 7 carbon. Există două șezlonguri confortabile pentru relaxare. Panou de control dublu, MP3 player, radio, usa cu sticla fumurie, ionizator de aer, terapie prin culoare, pietre de masaj, material brad canadian.

RADIAȚIA INFRAROȘI ȘI EFECTELE EI POZITIV ASUPRA ORGANISMULUI UM

Detoxifierea eficientă a organismului

Sauna din sauna cu infraroșu ajută la eliminarea metalelor grele, a toxinelor solubile în grăsimi și a toxinelor conținute în transpirație prin porii pielii ai corpului. Și mai rapid și mai eficient decât orice alt tratament sau exercițiu. Exemple sunt: ​​arsenic, benzen, cadmiu, nichel, cupru, mangan, plumb, sodiu, mercur, anestezice, medicamente, colesterol, nicotină, clorură și acizi etc.

Slăbește în sauna cu infraroșu!

După saună, poți cântări cu câteva kg mai puțin, dar știi că grăsimea subcutanată nu se dizolvă cu căldură. Cu toate acestea, organismul consumă aproximativ 0,6 kilocalorii de energie atunci când transpira un gram de transpirație. În timp ce în sauna finlandeză clasică, transpirația este formată din apă de la 95 la 97%, în sauna cu infraroșu este doar de la 80 la 85%. Restul este alcătuit din celule adipoase și poluanți. De aceea eliminați cu 10% mai mulți poluanți în sauna cu infraroșu decât în ​​sauna finlandeză clasică. Și, de exemplu, puteți arde până la 600 de kilocalorii în 30 de minute.

Reducerea stresului

Stilul de viață actual impune cerințe considerabile asupra performanței noastre. Epuizarea apărării naturale duce adesea la suprasolicitare și stres. Când folosiți o saună cu infraroșu, capilarele sanguine sunt lărgite, ceea ce va ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și astfel, printre altele, la reducerea stresului.

Celulita

Sauna este unul dintre mijloacele în lupta împotriva celulitei. Cu toate acestea, este necesar să combinați sauna cu aplicarea ulterioară a gelurilor speciale, cu masaje, drenaj limfatic și modificarea dietei.

Curățarea și reînnoirea pielii

După aceea, pielea își pierde hidratarea și mineralele, care pot fi înlocuite cu regimul de băut potrivit. Cu toate acestea, murdăria este spălată de ea. Căldura slăbește porii și apoi curăță mai bine pielea. În timpul saunei, pielea este perfuzată, care apoi absoarbe mai bine produsele cosmetice. Utilizarea regulată a saunei cu infraroșu ameliorează afecțiunile pielii, cum ar fi acneea, erupția cutanată, eczema sau psoriazisul și poate înmuia treptat cicatricile. Pe de altă parte, formarea venelor dilatate este un risc mare de saune frecvente.

Analgezic

Prin saună, puteți elimina sau cel puțin atenua simptomele artritei, vă puteți ameliora corpul de crampe musculare, dureri de gât și spate și de a accelera procesul de vindecare a rănilor mai puțin grave.

Întărirea sistemului imunitar

Sauna provoacă o scurtă creștere a temperaturii corpului cu 0,5 până la 1,5 ° C. Ca urmare a creșterii temperaturii corpului, virușii și bacteriile sunt ucise sau cel puțin încetează să se înmulțească. Rezultatul saunei obișnuite este o întărire a sistemului imunitar.

UTILIZARE

Setați temperatura la un nivel comfortabil. În mod normal, 40-50 grade. 
Înainte de a intra în saună, lăsați-o să se încălzească timp de 15-20 minute.
Transpirația va începe să apară în 6-15 minute după ce ați intrat.
Vă recomandăm să nuu stați în  saună mai mult de 30 minute.
După atingerea temperaturii setate, încălzirea rămane controlată de un termostat.
Emițătorii sunt activați și dezactivați după nevoie.
Deschizand ușa si ferestrele sau ventilația prin plafon în timpul utilizării puteți regla pătrunderea de aer proaspăt.

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

108.01 Lei x 24 rate