Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
HECHT8220
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.
  • Acest ferăstrău pentru bușteni este destinat tăierii ușor și în siguranță a buștenilor de până la un diametru de 135 mm. Lama este ascunsă în siguranță în sistemul de capace, care este controlat de mișcarea leagănului. La tăiere, doar o parte a lamei care este tăiată este descoperită. Leaganul este echipat cu opritoare reglabile, astfel incat puteti taia cu usurinta bustenii de aceeasi lungime potriviti pentru semineu sau aragaz. Datorită utilizării leagănului și huselor mobile, sistemul este sigur la tăiere; nu necesită abilități specifice. Ferăstrăul este alimentat de o priză standard de 230V/50Hz, puterea de intrare este de 2200W. Diametrul lamei este de 405 mm, greutatea mașinii este de 35 kg.

Acționare Motor electric

Motor electric 230 V/50 Hz

Greutate 35 kg

Diametrul maxim de taiere 135

Dimensiune ambalaj 996 x 845 x 300/130 mm

Putere absorbita (W) 2200

Diametrul discului (mm) 405

Descarcă

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

69.16 Lei x 4 rate