Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot afișa accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului sau pot fi de la un model asemănător.
Climber7.18
Trimite comanda pentru a rezerva produsul și te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de plată și livrare.
  • Transportul este gratuit.Produsul se livreaza in ambalajul producatorului , nu contine ulei , benzina sau alte lichide , necesita montaj si punere in functiune.La cerere se poate livra montat , un tehnician al firmei poate sa faca un instructaj de utilizare .
  • Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este un tractoraş hidrostatic, dotat cu diferenţial blocabil şi frână pe roţile din faţă acţionate la pedală. Este ideal pentru a tăia iarba înaltă, buruieni şi mărăcini, chiar şi în condiţii de pantă sau teren accidentat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este echipat cu un motor puternic, are o manevrabilitate excelentă, luând viraje cu uşurinţă şi are o viteză mare de lucru. Toate aceste calităţi fac din tractoraşul Grillo Climber 7.18 un utilaj rapid şi eficient, simplu şi plăcut de utilizat.
    Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 este foarte compact, are un centru de greutate coborât, o distribuţie optimă a greutăţii şi este construit pentru stabilitate şi siguranţă maximă pentru utilizator. Garda la sol redusă face ca Climber 7.18 să fie ideal şi pentru lucrări în pantă. Scaunul situat aproape de sol, motorul cu ax vertical poziţionat deasemenea jos, platoul de cosire ventral poziţionat exact între cele 4 roţi şi bateria situată pe puntea faţă fac ca maşina să fie extrem de stabilă.
Platoul de tăiere mono-lamă de 85 cm este inovatoar şi garantează un finisaj optim întotdeauna chiar şi pe zone cu pietre.
Arborele lamei de tăiere de diametru mare şi transmisia de tăiere asigură fiabilitatea chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru, lucrând multe ore în şir, în condiţii de siguranţă absolută. Lama de tăiere este fabricată din oţel special cu cuţite reversibile (se pot inversa în caz de uzură). Placa de tăiere este echipată cu uşi de protecţie laterale ce pot fi ridicate pentru a facilita întreţinerea şi curăţirea.
Raza mică de viraj de numai 45 cm permite deplasarea cu uşurinţă în spaţii înguste şi apropierea la maxim de obstacole ce deseori apar sub forma straturilor de flori, a copacilor sau a stâlpilor de iluminat.
Puntea faţă pivotantă şi roţile cu profil tractor, asigură o aderenţă bună pe suprafeţele neregulate cu aderenţă redusă. Grillo Climber 7.18 lucrează în pantă în condiţii de siguranţă totală! Pentru a spori şi mai mult siguranţa în operare, Climber 7.18 este echipat cu frâne pe tambur pe roţile din faţă, acţionate la pedală. Deasemenea roţile din faţă sunt echipate cu sistem anti-pană.
Transmisia este compusă dintr-un ax hidrostatic, echipat cu ventilator pentru răcirea uleiului, dotare necesară pentru mărirea randamentului transmisiei, reducând temperatura de lucru a acesteia.
Diferenţialul blocabil este o dotare standard la Climber 7.18, fiind acţionat la pedală şi este indispensabil în a depăşi situaţii de aderenţă scăzută sau sol inegal, situaţii în care tractoraşul rămâne suspendat în 3 roţi.
Tractoraşul de gazon Grillo Climber 7.18 are o viteză de lucru de la 0 la 9 km pe oră cu variaţie continuă şi permite alegerea cu exactitate a vitezei de lucru, în funcţie de condiţiile de teren.
Angrenarea lamelor se face printr-un buton electric amplasat în apropierea volanului. Înălțimea de tăiere este de la 25 la 80 mm şi se poate regla direct din scaunul şoferului, prin intermediul unei  pârghii cu 6 poziţii de tăiere. Aceeaşi pârghie are o poziţie suplimentară de transfer, care asigură ridicarea sistemului de tăiere de la sol, oprind automat rotirea lamelor şi asigurând totodată trecerea cu uşurinţă a obstacolelor şi bordurilor.
Tensiunea curelei platoului se auto-reglează. Tot ansamblul de tăiere este menţinut întotdeauna paralel cu solul, asigurând o mai bună calitate de tăiere, chiar şi după ani de utilizare!

Specificaţii tehnice:

TRACTORAŞ DE TUNS / TOCAT GRILLO CLIMBER 7.18

Motorizare

B&S Intek 7180 pe benzină

Putere motor

15,2 CP / 11,3 kW

Pornire

Electrică cu baterie 12V

Cilindree motor

656 cc

Nr cilindri

2

Răcire

Pe aer

Capacitate rezervor

7 litri

Transmisie

Hidrostatică

Ambreiaj

Electromagnetic cu frână lamă

Platoul de tăiere

Cu descărcare posterioară

Lăţime de tăiere

85 cm – o lamă cu capete flotante

Înălţime de tăiere

De la 35 mm la 85 mm cu 6 poziţii

Diferenţial blocabil

Cu acţionare pedalieră

Cauciucuri anterioare

13 x 5.00-6 profil de tractor

 cu sistem anti-pană

Cauciucuri posterioare

16 x 6.50-8 profil de tractor

Frâne de lucru

Pe rotile anterioare acţionate la pedală

Frâne de staţionare (de mână)

Posterioare pe disc

Viteza de deplasare înainte

De la o la 9 km/h

Viteza de deplasare în marşalier

De la o la 6 km/h

Raza minimă de viraj

45 cm

Scaun

Cu amortizare şi reglabil cu Roll bar

Cârlig de tractare posterior

Da

Faruri de lucru anterioare

Da

Capacitate de tăiere

6000 mp / h

Lungime totală

1895 mm

Lăţime totală

950 mm

Înalţime totală

975 mm

Greutate

245 kg

OPŢIONALE PT. GRILLO CLIMBER 7.18

Kit piese consumabile la motorul B&S Intek 7180 (cod: R00028)

(conţine: Filtru aer, filtru ulei, bujie, filtru benzină)

Kit piese consumabile la tractoraş Climber 7.18 (cod: R00002)

(conţine: curele, lame, siguranţe electrice, manetă acceleraţie, cablu frână)

Lamă de zăpadă 125 cm. (cod: 9G2611)
Raşchetator din cauciuc pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 9E5911C)
Suport de prindere pt. lama de zăpadă 125 cm. (cod: 949311)
Lanţuri de iarnă pt. roţile posterioare de 16×6.50-8 (cod: 9M3722)

Referințe specifice

 

Confidențialitate

 

Livrare și plată

 

Politica de returnare


Credit module tbi bank 3.3.5

389.91 Lei x 24 rate